En Sıcak Konular

Erdoğan'a DTP'den bilboardlu cevap

18 Kasım 2008 20:24 tsi
Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da mitinge hazırlanıyor. DTP ise başattığı 'kale' vurgulu afişli propagandasını sürdürüyor. İşte o afişler:

AK Parti, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmaya kilitlendi. Bunun için milletvekillerini mitingin tarihi ve uygun koşullarını hazırlamaları için seferber eden Başbakan, bu yıl içinde 4 kez gittiği Diyarbakır'da yakında 5. defa miting düzenleyecek.

Erdoğan, art arda yaptığı 4 ziyaret sonrası, bu kez de Diyarbakır'da mitinge hazırlanıyor. DTP ise başattığı 'kale' vurgulu afişli propagandasını sürdürüyor.

Tümünü Göster

 

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başaklığı'nı kazanmaya kilitlenen AKP yönetimi, bu kentte Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılacağı büyük bir miting hazırlığı içine girdi. Alınan bilgilere göre, geniş katılımlı bir miting için çalışmaları başlatan bölge milletvekilleri, uygun koşulların belirlenmesi halinde miting tarihini netleştirecek. Bu mitingle birlikte, Erdoğan da 2008 içinde 5. kez Diyarbakır'a gitmiş olacak. 2009 Martı'nda yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır'ı DTP'den alma hedefini koyan Başbakan'ın, mitingte önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

GAP'ı açıkladı

Daha önce GAP Eylem Planı'nı da Diyarbakır'da açıklayan Erdoğan, önceki ziyaretlerinde Dicle Üniversitesi'nin akademik yılı açılışını yapmış ve toplu temel atma ve açılış törenlerine katılmıştı.

Olaylara sahne oldu

Erdoğan'ın son Diyarbakır gezisi, "Öcalan'a fiziki şiddet uygulandığı" iddialarının yol açtığı olaylara sahne olmuştu. Kent genelinde eylemler yapılmış, kepenk kapatma eylemi gerçekleştirilmişti. Başbakan Erdoğan olaylar nedeniyle DTP'ye sert çıkmıştı.

haber7




Bu haber 826 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,032 µs