En Sıcak Konular

Dikkat! Karlı günler geliyor

18 Kasım 2008 10:36 tsi
Yurdun büyük bölümü bugünden itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor.

Perşembe günü Doğu Karadeniz’in yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’ne göre, bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz sağanak yağışlı olacak. Yarın, kuzey, iç ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey batısı ve Karadeniz sağanak yağışlı geçecek.

-19 Kasım Çarşamba: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri çok bulutlu; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey, batısı ve Karadeniz sağanak, gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerler parçalı bulutlu geçecek. Yağışların, Güney Ege ile Batı Akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.

-20 Kasım Perşembe: Yurt geneli parçalı çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve kıyı Ege dışında tüm yurt yağışlı olacak. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

-21 Kasım Cuma: Yurdun doğu kesimleri ile Ege parçalı çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

-22 Kasım Cumartesi: Yurdun güney ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesi yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu olacak.

-23 Kasım Pazar: Yurdun batı ve güney kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Samsun ve Amasya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.

-24 Kasım Pazartesi: Yurt geneli parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu dışında tüm yurt yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

 



Bu haber 455 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,074 µs