Ergenekoncular birbirine girdi! | " /> Ergenekoncular birbirine girdi! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekoncular birbirine girdi!

18 Kasım 2008 09:19 tsi
Ergenekoncular birbirine girdi! Ergenekon terör örgütü sanıklarının kaldığı Silivri Ceza İnfaz Kampüsü’nde kavga çıktı. Ergenekon sanıkları arasında mahkeme salonunda yaşanan kavgaların koğuşlarda da devam ettiği öğrenildi. Kavga nedeniyle bazıları koğuşlarını değiştirdi.

Ergenekoncular kavga edince koğuşları ayrıldı 
Hayrettin Ertekin ‘Sizin yüzünüzden buradayım. Ben burada kalacak adam mıyım’’ diyerek koğuş arkadaşı Ümit Sayın, Emin Gürses ve Vedat Yenerer’le kavga etti. Bunun üzerine koğuşları değiştirildi.

ERGENEKON terör örgütü sanıklarının kaldığı Silivri Ceza İnfaz Kampüsü’nde kavga çıktı. 4 ve 5 No’lu L Tipi cezaevlerinde kalan Ergenekon tutukluları, kendi seçtikleri koğuş arkadaşlarıyla kavga etmeye başladılar. Ergenekon sanıkları arasında mahkeme salonunda yaşanan kavgaların koğuşlarda da devam ettiği öğrenildi. Kavga nedeniyle bazıları koğuşlarını değiştirdi.

Dosya:/dosya/icerik/081118-020749-p06-k.jpg

‘SİZİN YÜZÜNÜZDEN BURADAYIM’

SİLİVRİ Cezaevi Kampüsü içindeki 5 No’lu L tipi cezaevinde aynı koğuşu paylaşan Doç. Dr. Ümit Sayın, Doç. Dr. Emin Gürses, Vedat Yenerer, sosyete kuyumcusu Hayrettin Ertekin ve Orhan Tunç arasında kavga çıktı. Duruşmalarda da sık sık gerginlik çıkartan Ertekin’in, Ümit Sayın ve Emin Gürses’e sık sık ‘Sizin yüzünüzden buradayım. Bıktım buradan, ben burada kalacak adam mıyım’’ dediği öğrenildi. Ertekin’in çıkardığı gerginliğe dayanamayan Sayın, Gürses ve Vedat Yenerer, cezaevi yönetimine yazı yazarak ayrı koğuşa geçmek istedi. Yönetim gerginliğin tırmanmaması için akademisyen Ergenekoncuları ayrı koğuşa aldı. Ertekin ise diğer koğuş arkadaşı Orhan Tunç ile kalmaya devam ediyor.

‘BEN ARTIK YATMAK İSTEMİYORUM’

ERGENEKON davasının 14. duruşmasında Hayrettin Ertekin, ‘Cezaevi şartları çok kötü, sular kesik olduğu için banyo bile yapamıyoruz’’ diye çıkışınca, Hüseyin Görüm, ‘’Yalan, doğru söylemiyor. Propaganda yapıyor’ diye bağırmıştı. Görüm Mahkeme Heyeti tarafından salondan atılınca Ertekin ‘’Böyle insanlarla yargılanmak zorunda kaldığım için de ayrıca utanıyorum’’ dedi. Diğer sanıklar bu sözlere tepki gösterince Ertekin ‘Güllük gülistanlık diyen varsa buyursun yatsın. Ben yatmak istemiyorum’’ demişti.

Yatakhane arkadaşlarını kendileri seçti

SİLİVRİ Cezaevi Kampusu’nda 4 ve 5 No’lu L Tipi cezaevlerinde kalan Ergenekon tutukluları koğuş arkadaşlarını kendileri seçmişti. 5 Nolu L Tipi Cezaevi’nde kalan Ergenekon tutuklularından emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Tuğgeneral Veli Küçük; avukat Kemal Kerinçsiz ve Sami Hoştan ile aynı koğuşu paylaşıyor. Aynı cezaevinde, Doç. Dr. Ümit Sayın, Doç. Dr. Emin Gürses, gazeteci Vedat Yenerer ile sosyete kuyumcusu Hayrettin Ertekin koğuş arkadaşlığı yapıyordu. 5 Nolu L Tipi Cezaevi’nde kalanlardan Doğu Perinçek de diğer parti üyeleri Adnan Akfırat ve Hikmet Çiçek ile koğuş arkadaşlığı yapıyor. Oktay Yıldırım, Cumhuriyet gazetesine atılacak bombaları Alparslan Arslan’a verdiği tanıklarca resimlerden belirlenen Rasim Görüm’le oda arkadaşlığı yapıyor. Son dalga operasyonda tutuklanan Tuncay Özkan ile İstanbul Organize Suçlar Şubesi Eski Müdürü Adil Serdar Saçan, Esenyurt Eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ve Emcet Olcaytu da 4 Nolu L Tipi Cezaevi’nde aynı koğuşu paylaşıyorlar.

star



Bu haber 400 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,686 µs