En Sıcak Konular

Kadıköy'de kaza

17 Kasım 2008 15:16 tsi
Ambulans kazasında can pazarıKadıköy'de, ambulans, otomobil ve halk otobüsünün karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Can pazarının yaşandığı kazada yaralananlar, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya neden olan sürücü gözaltına alındı.
    
Özel Arama
Edinilen bilgeye göre kaza, saat 12.00 sıralarında Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Kuyubaşı otobüs durağında meydana geldi. Cengiz Yaylacı'nın kullandığı 34 VZ 4153 plakalı Yeni Doğan Bebek ambulansı, önüne aniden çıkan Halit Çetinkaya'nın (65) kullandığı 34 BN 3837 Mitsubishi marka otomobile yandan çarptı. Kontrolden çıkan ambulans yolun karşısına geçmeye çalışan Özlem Koral (32) ile Zehra Hatice Şişmanoğlu'na (33) vurduktan sonra durakta yolcu alan Erkan Kutan'ın kullandığı 34 ELM 44 plakalı özel halk otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada; ambulans sürücüsü Cengiz Yaylacı ,sağlık personeli Hatice Akçay, Dr. Ayşe Bayram ile iki kadın yaya yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile yaralılar, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaraların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

Savaş alanına dönen olay yerinde büyük panik yaşandı. Çevredeki meraklı vatandaşların neden olduğu kargaşa sebebiyle yardım ekipleri yaralılara ulaşmakta güçlük çekti. Kaza nedeniyle araçtan sızan yakıt nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerinde hazır bekletildi.

Görgü tanıkları, kazaya hatalı sollama yapan otomobilin neden olduğunu belirtti. Otobüs Sürücüsü Erkan Kutan ise, yolcu almak için durakta beklediği sırada ambulansın gelip kendilerine çarptığını söyledi.

Öte yandan, kazaya neden olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Halit Çetinkaya polis tarafından gözaltına alındı. Hasar gören araçlar olay yerinden kaldırılmasıyla trafik açıldı.



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,645 µs