En Sıcak Konular

PKK'lılar sana Kürt kardeşlerim bana

16 Kasım 2008 19:38 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Murat Karayalçın'a yüklendi. Gökçek, PKK yandaşlarının Karayalçın'a, gerçek Kürtlerin ise kendine oy vermesini istedi.

Ankara belediyesinin kadrolarını DTP yandaşlarına bırakmayacaklarını dile getiren Başkan Gökçek, PKK yandaşlarının Karayalçın'a, gerçek Kürtlerin ise kendine oy vermesini istedi.

CHP'nin büyükşehirlere aday yapacak kimseyi bulamadığını savunan Gökçek, CHP'nin yok olduğunu ileri sürdü. CHP'nin devşirme adaylarla yerel seçimlere katılmayı planladığını ileri süren Gökçek, İstanbul için Eskişehir'in DSP'li belediye başkanını, İzmir için ise Dikili'nin SHP'li belediye başkanını transfer etmeye çalıştığını kaydetti.

Beş sene önce Karayalçın'ın İmralı yandaşları DEHAP ile işbirliği yaptığını hatırlatan Gökçek, şu anki Diyarbakır ve Hakkari belediye başkanlarının onun oylarıyla göreve geldiğini belirtti.

DTP'nin Ankara'da Murat Karayalçın'ı desteklediği yönünde yaptığı açıklamayı hatırlatan Karayalçın, "Karayalçın İmralı yandaşlarıyla iş birliği yaptı. Sayın Baykal bile bir önceki seçimlerde, 'Karayalçın'ın listesindeki isimler İmralı'dan geldi' demedi mi? DTP, açıkladı; 'Ankara'da Karayalçın'ı destekleyeceğiz' dedi. PKK yandaşlığı yapan siyasal partiler Karayalçın'ı destekliyorsa biz gerçekten bu vatanın bölünmez bütünlüğüne canını verecek Kürt kardeşlerimizin oyunu istiyoruz. PKK yandaşları Karayalçın'a versin, gerçek Kürt kardeşlerimiz AK Parti'ye versin, bize versin. Çatlasalar da patlasalar da Ankara belediyesinin kadrolarını DTP yandaşlarına bırakmayız. Bunda kesinlikle kararlıyız. Mamak'ta da, büyükşehir belediyesinde de kararlıyız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum ki geçen seçimlerden çok daha mükemmel sonuçları bu seçimlerde Allah'ın izniyle alacağız." diye konuştu.

Medyanın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerine karşı kayıtsız kaldığını savunan Başkan Melih Gökçek, basında çıkan kömür dağıtımına ilişkin haberleri eleştirdi.

haber7



Bu haber 796 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,581 µs