En Sıcak Konular

DP'de kongre dönüşü TEM'de kaza

15 Kasım 2008 22:40 tsi
Demokrat Parti (DP) Olağan Kongresinden dönen Avcılar teşkilatını taşıyan otobüsün Bolu Yeniçağa'da kamyona arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, Demokrat Parti (DP) Olağan Kongresinden dönen Avcılar teşkilatını taşıyan otobüsün kamyona arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 18:45 sıralarında TEM Otoyolu'nun Yeniçağa kesiminde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Aziz Kayış (51) idaresindeki 34 YIA 22 plakalı otobüs, önünde seyreden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 41 D 2859 plakalı turşu yüklü kamyonete arkadan çarptı. Kazada, kamyon şoförü ve otobüste bulunan 4 kişi yaralanırken, otobüste sıkışan sürücü Aziz Kayış ise sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı.

Demokrat Parti Olağan Kongresinden dönen ve İstanbul Avcılar Teşkilatını taşıyan otobüsün karıştığı kazada sürücü Aziz Kayış'ın ağzındaki sigarayı bırakmaması tiryakiliğin bu kadarı da olmaz dedirtti. Sıkıştığı yerde uzun süre telefonla konuşan ve sigara içen sürücü, sedyeye alındığında da ağzındaki sigarayı bırakmadı. Sigara tiryakisi sürücü sedyeye konulduğunda sigara elinden düştü. Otobüs şoförü 112 Acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazada otobüste bulunan ve yaralanan diğer 5 kişi ise ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar ambulansa karga tulumba bindirilirken, sağlık görevlileri ve partililer arasında tartışma yaşandı. Olay sonrası TEM Otoyolu kısa süre trafiğe kapatılırken, kamyonun kasasında yüklü turşu bidonları etrafa saçıldı. Polis ekipleri, can kaybının olmadığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

haber7



Bu haber 707 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,467 µs