En Sıcak Konular

Şener'in partisi ne zaman?

15 Kasım 2008 19:20 tsi
Şener'in partisi ne zaman? Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye'nin her tarafının yangın yerine döndüğünü, herkesin geçim sıkıntısı içinde yaşama mücadelesi verdiğini öne sürdü. Şener parti konusunda tarih de verdi..

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye'nin her tarafının yangın yerine döndüğünü, herkesin geçim sıkıntısı içinde yaşama mücadelesi verdiğini öne sürdü.

Şener, Malatya'da, Aksaç Oteli'nin açılışında yaptığı konuşmada, kente daha önce de geldiğini, ancak bu gelişinde bakan ya da milletvekili olarak dokunulmazlıklarıyla birlikte gelmediğini, bunların hepsini bıraktığını söyledi.

NİSAN'DA PARTİ TAMAM

Türkiye'nin yeni bir sese ihtiyacı olduğuna karar verdiklerini anlatan Şener, şöyle konuştu:

''Geçmişte söylenen sözler geride kaldı. Bugün yeni şeyler söyleme zamanı gelmiştir. Türkiye'deki yanlışları, gidişattaki eksiklikleri, bozuklukları değiştirmek, bu ülkede vicdan sahibi, heyecan sahibi, bu ülkenin geleceğinden endişe eden herkesin görevidir. Türkiye'nin yeni bir siyasi harekete, siyasi partiye ihtiyacı var. Sizden aldığımız enerji ile yerel seçimlerden sonra nisan ayında yeni bir siyasi parti kurmaya karar verdik.''

Kuracakları siyasi partinin milletvekili dokunulmazlığına son vereceğini belirten Şener, iktidar olmaları halinde ülkeyi şeffaflaştıracaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

''Gizlilikler, bilinmezlikler, sır perdeleri altında. Türkiye'de kaynakların nasıl dağıtıldığı hiç kimsenin bilgisi dahilinde değildir. Bizim iktidarımızda, internet sayfasında bilgisayarın tuşuna dokunmasını bilen her vatandaş, kamu kaynaklarının, paralarının nerelere dağıtıldığını ekranlarda görecek.''

Türkiye'nin her tarafının yangın yerine döndüğünü ileri süren Abdüllatif Şener, ''Herkes geçim sıkıntısı içinde yaşama mücadelesi veriyor. Ekonomi dibe vurmuş. Geleceğinden endişe etmeyen insan kalmamış'' diye konuştu.

Hükümetin yaptığı iyi bir şey olmadığını iddia eden Şener, ''Bu ülkenin kurumları, bu ülkenin sıkıntılarını çözmek için vardır. Ancak kurumlar arasındaki çatışmalar, bu ülkenin dertleri ve sorunlarını çözülmez hale getirmiştir. Sistemin sorun çözme yeteneği yok edilmiştir. Kavganın, dövüşün, çekişmenin, didişmenin bu ülkede yaşayan hiç kimseye faydası yoktur'' ifadelerini kullandı.

aa



Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,904 µs