Mason çıktı! | " /> Mason çıktı! | "/>

En Sıcak Konular

Kasklı sapık Mason çıktı!

14 Kasım 2008 10:55 tsi
Kasklı sapık Mason çıktı! Ankara'da 9 çocuğa tecavüz eden ve kamuoyunda "kasklı sapık" olarak tanınan tenör Şahin Öğüt, "MASON" çıktı. Üstelik çok güçlü referanslarla...

Tartışma sırasında Öğüt, “Siz benim arkamda kimler var biliyor musunuz?” diye, görevlileri tehdit ederken, mason olduğu ortaya çıktı. Vakit, cezaevine nakli sırasında Öğüt ile görevliler arasında ilginç diyaloglar yaşandığını öğrendi. Diyalogların ardından sapık Şahin Öğüt, görevlilerin anlamakta güçlük çektiği ilginç şeyler anlatmaya başladı.

Bağlantılarıyla görevlileri korkutmaya çalışan Öğüt, ortaya attığı sapık fikirlerinin dayanaklarını da anlatıyordu. “Üstadım” diye gösterdiği “Bernard Moro” ile bu ismin eşi olduğunu söylediği “Fatma Zümrüt Hanım”dan övgüyle söz eden Öğüt, “Askerlikten önce tanışmıştık, kendileri 27. derece üst düzey masondur. Beni de masonluğa onlar aldırdılar. Bana dokunursanız başınıza iş alırsınız” diye görevlileri tehdit etmeye kalkıştı. Bunun üzerine görevlilerden biri Öğüt’e “Bu gavur mu var başınızda, sizi yönetenler hep yabancı mı?” diye sordu. Öğüt de, mason yöneticileri arasında Doğan Üvey gibi isimlerin de olduğunu söyledi.

“ÇOK KONUŞURSAM BENİ ÖLDÜRÜRLER”

Cezaevi aracında rütbeli personelle tutuklu Şahin Öğüt arasında yaşanan diyalog bu noktadan sonra iyice masonluk üzerine kaydı. Görevlilerin “Peki bu masonlar nerede toplanıyor, adı ne bu yerin?” yönündeki sorusu üzerine Şahin Öğüt, şunları söyledi: “Çok konuşursam beni öldürürler. Kimse cesedimi bile bulamaz. Hem de kimin öldürdüğünü bile anlayamazlar, kim vurduya giderim. Onların her yerde böyle pis işlerini yaptıracak adamları vardır. Birisi namusunu temizlemiş gibi göstererek burada beni öldürtebilir.”

LOCAYA SORDUK

İnternet ortamından ulaştığımız Türkiye’deki masonlar listesinde Doğan Üvey ile Üstad Bernard’ın da ismi geçiyor. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nı arayarak, kasklı sapık Şahin Öğüt’ü ve Öğüt’ün verdiği Üstad Bernard, Fatma Zümrüt ve Doğan Üvey’i sorduk. Loca yetkilileri, bu isimlerin üyeleri olup olmadığını açıklayamayacaklarını belirterek “Konu hakkında bir açıklamada bulunamayacağız” dediler. Loca yetkilileri, Öğüt’ün “Arkamda masonlar var” sözleriyle ilgili de açıklama yapmaktan kaçındılar.

MASONLAR MI KORUDU?

Ankara’da siyah kask ve motoruyla takip ettiği, bazıları çocuk 9 kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan ödüllü Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Şahin Öğüt’ün, 2001’de de tecavüz suçlamasıyla yargılandığı, ancak beraat ettiği ortaya çıkmıştı.

 Fatih Akkaya/Vakit

 



Bu haber 1,109 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,266 µs