En Sıcak Konular

Obama 'Bedevi' imiş...

13 Kasım 2008 21:22 tsi
Obama 'Bedevi' imiş... Obama bedeviymiş ama bedevi olduğu seçimleri etkilemesin diye saklanmış. Bakın bu iddia kime ait?

ABD Başkanı seçilmeden önce geçmişi çok araştırılan Barack Obama ile ilgili son olarak Kuzey İsrail'de yaşayan 8 bin kişilik Beduin (Bedevi) kabilesi, kan bağı olduğunu iddia etti.

Hürriyet'e göre; Hawaii’den Kenya’ya dünyanın egzotik yerlerindeki akrabaları bulunan ve son olarak Boston’da kaçak yaşayan halası ortaya çıkan Barack Obama ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

OBAMA BEDEVİ ÇIKTI

The Times’ın haberine göre, İsrail'in Galilee bölgesindeki Bir al-Maksour adlı Beduin kabielesi (Köyü) sözcüsü 53 yaşındaki Abdul Rahman Sheikh Abdullah, görevi Ocak ayında devralacak olan ABD'nin yeni Başkanı Barack Obama'nın bedevi olduğunu ve aralarında kan bağı bulunduğunu iddia etti.

Ancak Barack Obama ile akrabalığını kanıtlayan belgeleri henüz açıklamayan Abdullah, bölgedeki binlerce göçebe bedevinin akın ederek ‘Beduin Obama’ya saygılarını sunduklarını belirtti. Obama'nın İsrail'deki sorunları çözeceğini umut ettiğini belirten Abdul Rahman Sheikh Abdullah, şunları söyledi:

SEÇİMİ ETKİLEMESİN DİYE ORTAYA ÇIKMAMIŞLAR

“Obama’nın bir bedevi olduğunu yıllar öncesinden biliyorduk. Ancak ABD seçimini etkilememesi için bunu açıklamadık. Obama'ya mektup yazıp aile bağımızı anlattık. Obama’dan yanıt almadık. Ancak bu ‘Obama festivalini’ engellemedi.
Obama'yı tebrik etmek için bir delagasyon göndermek istiyoruz. Kısa zamanda yanıt alacağımızdan eminim. Ümit ederiz Obama, dünyadaki savaşları durdurur ve İsrail’deki sorunları çözer. Bu bölgede en çok acı çekenler Beduinliler.”



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,570 µs