En Sıcak Konular

Karayalçın Aralık'ta CHP rozeti takacak

13 Kasım 2008 11:14 tsi
Yerel seçimlerde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, en geç Aralık ayında CHP rozeti takacak.

Hafta sonu SHP Parti Meclisi'ni(PM) toplayacak olan Karayalçın, ardından, adaylık sürecine ilişkin son değerlendirmeler için SHP Küçük Kurultayı'nı toplayacak.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kolları sıvayan SHP Lideri Karayalçın, adaylık sürecini hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Karayalçın bu kapsamda ilk olarak 15 Kasım Cumartesi günü Parti Meclisi'ni toplama kararı aldı.

Karayalçın, PM'den çıkacak karar doğrultusunda SHP Küçük Kurultayı'nı toplayacak. Karayalçın'ın, istifasının Küçük Kurultay'ın ardından gerçekleşeceği ifade ediliyor. Karayalçın'ın bu süreçlerin ardından en geç Aralık ayı başında CHP rozeti takması bekleniyor.

SEÇİM BÜROSU BAKILIYOR

Öte yandan, Karayalçın'ın seçim çalışmalarını yürütmek için parti kurmayları da büro araştırmayı sürdürüyor. CHP'nin Üsküp Caddesi'nde bulunan eski genel merkez binası büro için düşünüldüğü ancak trafik sorunu ve merkezi olmayışı nedeniyle vazgeçildiği bildirildi. Seçim bürosunun daha merkezi bir yerden tercih edileceği belirtildi.

KARAYALÇIN:"ANKARAYALÇIN'I İSTİYOR"

Karayalçın'ın seçimlerde kullanacağı tanıtım ve propaganda çalışmalarıyla ilgili olarak da ajanslarla görüşmeye başladığı ifade edildi. Karayalçın'ın, 1999 yerel seçimlerde kullandığı "Ankarayalçın" sloganının önümüzdeki yerel seçimlerde de kullanmak istediği ve bu yönde kurmaylarına talimat verdiği ifade edildi.

Sabah



Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,223 µs