En Sıcak Konular

Küresel krize karşı Finans Zirvesi

11 Kasım 2008 16:58 tsi
Altınbaş Holding’in Resmi Sponsorluğu ve Creditwest Finans Sektörü Sponsorluğunda gerçekleşen 6. Uluslararası Finans Zirvesi’nde Dünya ve Türkiye ekonomisinin geleceği tartışılacak.

Active Academy 6. Uluslararası Finans Zirvesi, 12-13 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Zirve ‘Küresel Kriz ve Türkiye’ gündemi ile toplanacak. Küresel kriz ve bu krizin Türkiye ekonomisine yansımalarının tartışılacağı zirve; kamu, finans ve reel sektörünün önemli isimlerini bir araya getirecek.

Uluslararası Finans Zirvesinin gündemi ‘Küresel Kriz ve Türkiye’
Altınbaş Holding’in resmi; Altınbaş Holding’in iştiraki Creditwest’in Finans Sektörü sponsoru olarak destek verdiği zirvede kamunun üst düzey yöneticileri söz alacak ve Küresel krizin para ve hazine politikalarına etkilerini anlatacaklar. Finans sektörünün önde gelen yöneticileri ise küresel krizin Türkiye ve Türk finans sektörüne etkilerini tartışacaklar.
Zirvede ayrıca 13 Kasım 2008 Perşembe günü saat 11:00 – 12:30 arasında Creditwest Faktoring Genel Müdürü Sayın Sefer ALTIOĞLU ‘Dünya ve Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?’ başlıklı oturumda sunum yapacak.

‘Küresel Gelişmeler karşısında Türk Finans Sektörü

İki gün sürecek olan 6. Uluslararası Finans Zirvesi Türkiye ve dünyadan ekonomi ve finans dünyasının önemli isimlerini de ağırlayacak. Zirvede; çeşitli sektörlerin ve önde gelen bankaların yöneticileri, Türkiye'nin küresel krizden nasıl etkilendiği ve yaşanan süreçten en az zararla çıkabilmesi için neler yapılması gerektiğiyle ilgili önerilerini de paylaşacak

‘ Krizden çıkış yolu ‘Finansal İnovasyon ve Teknoloji’’
Zirvede Küresel gelişmeler karşısında Türkiye Finans sektörünün durumu da masaya yatırılacak. Krizden çıkış için yeni açılımların tartışılacağı zirvede Finansal İnovasyon ve Teknolojinin krize karşı korunmada önemi de gündeme gelecek.




Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,829 µs