En Sıcak Konular

Eşini dövdü, 6 ay temizlik cezası aldı

11 Kasım 2008 15:22 tsi
AMASYA'nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme tarafından 6 ay kamuda çalışma cezası verilen 39 yaşındaki Hüseyin Coşkun, haftanın 5 günü Mehmet Paşa İlköğretim Okulu'nda temizlik yapıyor.

Cezasını bu yolla çektiğini belirten Coşkun, “Bir aydır burada ne iş verirlerse yapmaya çalışıyorum. Cezamın bitmesine 5 ayım kaldı” dedi.
Gümüşhacıköy İlçesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki Sarayözü Köyü'nde çiftçilik yapan 2 çocuk babası Hüseyin Coşkun, geçen ay eşini dövdüğü gerekçesiyle şikayet üzerine gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi. Gümüşhacıköy Sulh Ceza Mahkemesi tarafından “Eşini kasten yaralamak” suçundan hakim karşısına çıkarak ‘Denetimli Serbestlik Yasası' kapsamında 6 ay kamuda çalışma cezasına çarptırılan Coşkun, cezasını çekmeye başladı.

Merkezde bulunan Mehmet Paşa İlköğretim Okulu'nda haftanın 5 günü 08.00- 16.00 saatleri arasında hizmetli olarak çalışarak cezasını çeken Hüseyin Coşkun, “Burada bana ne iş verirlerse yapmaya çalışıyorum. Ben bir hata yaptım. Mahkemede bana böyle ceza verdi. Bir aydır burada çalışıyorum. 5 ay daha çalışacağım. Bir anlık sinirimin kurbanı oldum. Bir daha böyle bir şey yapmayacağıma dair de söz verdim. Cezama razı olup burada günlerimi dolduruyorum” dedi.

Okul Müdürü Zeki Yıldız ,Hüseyin Coşkun'un çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Diğer hizmetliler ile birlikte Coşkun'un da özveri ile işini yapmaya çalıştığını söyleyen Yıldız, “Verdiğimiz her işe koşuşturuyor. Personelimizle arası da çok iyi. Çalışmalarından memnunum. Diğer arkadaşların da işini kolaylaştırıyor” diye konuştu.

hürriyet



Bu haber 521 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,867 µs