En Sıcak Konular

Hıncal Cimbom'u yere soktu

11 Kasım 2008 10:33 tsi
Gözler hafta içinde "Galatasaray tarihi fark atar" dediği iddia edilen Hıncal Uluç'taydı. Uluç, NTV'de 90 dakikada konuştu, Galatasaray'ı yerin dibine soktu...

Hafta içinde gerek Fotomaç Gazetesi'nde, Gerekse Vatan'ın Pazar ekinde yayınlanan röportajında, "Galatasaray Fenerbahçe'ye fark atacak" şeklinde iddialı sözleri yayınlanan Hıncal Uluç, "Bana iiftira atıldı" diyerek kendini savundu.

NTV'deki 90 Dakika programında konuşan Hıncal Uluç, Mehmet Y. Yılmaz'ın, "Hıncal abi hafta içinde Galatasaray fark atacak dediği için yanıldı. Şimdi Skibbe'yi doğrayacak" diye kendisine takılması üzerine, "Ben bu sözü nerede demişim" diye sordu.

Yılmaz, "Burada söyledin, Vatan'da sözlerin çıktı, Fotomaç'ta sözlerin çıktı" diye üsteleyince, "Bu bana atılmış en büyük iftiradır.. Vatan Gazetesi ve Fotomaç Gazetesi bana büyük iftira atmıştır. Ben o ropörtajlarda, 'Galatasaray fark da atabilir, Fark da yiyebilir' dedim. Vatan'daki ve Fotomaç'taki o sözleri okuyunca, 'Ben bunları nerede ne zaman söylemişim' diye adeta şok oldum. Söylediklerimin sadece bir kısmını yazmışlar, diğer kısmına hiç değinmemişler. Röportajı yapan Vatan Gazetesi'nden Sanem'e bu durumu hiç yakıştırmadım" dedi.

Maçla ilgili görüşlerini de anlatan Uluç Galatasaray yönetimini adeta topa tuttu. Adnan Polat'ı eleştiren Uluç, Lincoln için, "Cimbom'un canlı bombası" benzetmesi yaparken, Adnan Sezgin için "Belgeli teşvikçi", Skibbe için ise "Bir halt bilmeyen adam" dedi..

İşte Hıncal Uluç'un çok tartışılacak sözleri:

"Galatasaray Hakan Şükür ile Hasan Şaş'ın ahını aldı ve duruma düştü. Hakan Şükür ve Hasan Şaş, yönetimlerin iflas ettiği önceki iki sezonda takımı toparlayarak, oyunculara abilik yaparak adeta mucize iki şampiyonluk getirdi. Ama iki Adnan bu futbolculara tahammül edemedi. Bir Galatasaray düşünün ki, 2. dakikada 1-0 öne geçiyor ve o maçı bile alamıyor. Durum 1-1 olunca 'Takmayın çocuklar, bu maçı alırız, moralinizi bozmayın' diyen bir tane futbolcu var mıydı sahada? İşte Hakan ve Hasan Şaş moral motivasyon ve hırslarıyla bunu yapıyorlardı.

Sahadaki futbolculara bakın. Hepsi çoluk çocuk. Hakeme saldırıyorar, rakibe saldırıyorlar. Olmadı birbirlerine saldırıyorlar. Lincoln'e bir bakar mısınız? Rakibe niye kart göstermedin diye sarı kart görüyor. Kale direği söküp kart görüyor. Topu elle tutuyor kırmızı kart görüyor. Ve bu adam Galatasaray'ın en önemli yıldızı.. Bir yönetici çıkıp da "Bunları yapma" demiyor, diyemiyor. Adam Galatasaray'ın içindeki canlı bomba adeta..

Galatasaray beyninde bu maçı zaten kaybetmişti. Çünkü bu takım iyi yönetilmemiş. Adnan Sezgin efendi kaç lira maaş aldığını açıklayabilir mi? Ne vermiş Galatasaray'a bunu da açıklasın.. Adnan Sezgin'in ismi hala TMSF kayıtlarında saklıdır. Teşvik primi dağıttığı belgelenen tek insandır.. Bu Adnan Sezgin mi takıma kazanma ruhu aşılayacak..

Galatasaray'ın adalesinde sorunu olan futbolcuları bir iki yıldır ortalıkta yok. Rakibinde ayağı kırılan Deivid gelip maç çeviriyor. Bu nasıl bir kulüptür, bu nasıl bir yönetim anlayışıdır..Bunlar idare acizliği yüzündendir.. Galatasaray bu maçı Adnan Polat ve Adnan Sezgin yüzünden kaybetmiştir.. Skibbe'nin zerre kadar suçu yoktur. Almanya'da bir şey bilmiyordu, bilmediğini bile bile getirdiler. Burada da bilmediğini gösterdi hala takımın başında.. Onu bu takımın başına getiren, yardımcılığına da teşvikçi Adnan Sezgin'i getiren Adnan Polat bu sonucun tek sorumlusudur."

 



Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,574 µs