En Sıcak Konular

Baykal bu fotoğrafı nasıl açıklayacak

10 Kasım 2008 14:07 tsi
Baykal bu fotoğrafı nasıl açıklayacak CHP'nin iki yüzü. Bakırköy'de başörtülü kadın Baykal'ın da katıldığı açılıştan kovuldu. Bir kaç saat sonra ise Baykal, çarşaflı kadına CHP rozetini elleriyle taktı.

CHP lideri Deniz Baykal’ın dün İstanbul’da gerçekleştirdiği iki etkinliklikte yaşanan iki ayrı tavır anamuhalefetin kafasının karışıklığını gözler önüne serdi. Baykal’ın İstanbul’daki ilk durağı Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün açılış töreniydi.

Manisa'da başörtülü asker annelerinin yemin törenine alınmayıp, tel örgüler arkasından izlettirilmesinin ardından, CHP'li Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği açılış töreninde de benzer görüntüler yaşandı. Saat 12.30'da başlayan tören için katılımcılar tören alnına gelip vatandaşlar için ayrılan bölümlerde yerlerini almaya başladılar. Törene oğlu ile katılan başörtülü bir kadın tören alanına geldiğinde sadece 2. 3. ve 4. sırada yer bulunuyordu. Diğer bölümler dolmuştu. Görevliler oturmak isteyen bayana boş bulunan yerleri gösterip oturmasını istediler.

Hayır, sen oturamazsın

Boş yere oturmak isteyen kadın tam oturacağı sırada çevresinde bulunan CHP'li kadınların tepkisiyle karşılaştı. Başörtülü kadın koltuğa oturtulmazken yerine kendisinden sonra gelenler oturtuldu. Baykal’ın İstanbul’daki ikinci adresi Eyüp’te partiye katılım töreni oldu.

Eyüp'ten 5 AK Partili Belediye Meclis Üyesi ile 2 AK Parti Eyüp İlçe Yönetim Kurulu Üyesinin yakınları ve çevreleriyle CHP'ye birlikte geldiğini belirten Baykal, geçen seçimde AK Partili olan 3 bin 500 Erzurum kökenli Eyüp seçmeninin, Türkiye'ye sahip çıkmak adına CHP'ye katıldığını ifade etti.

Bakırköy’de başörtülü kadınların partili kadınlarca tören alanının dışına kovulduğu partinin lideri Baykal, konuşmasının ardından çarşaflı bir kadının da aralarında bulunduğu yeni partililerin yakasına CHP rozetini kendi elleriyle taktı.

Bugün



Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,555 µs