En Sıcak Konular

Bakan Yıldırım neye kızdı?

9 Kasım 2008 22:18 tsi
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bazı gazetelerde kendisi hakkında yazılan yalan haberlere sert tepki gösterdi: 'Külliyen yalan külliyen iftira".

AK Parti Erzincan Merkez İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Genel Kurul toplantısı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.

Erzincan 13 Şubat Spor Salonu'nda yapılan 3. Olağan Genel Kurula, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Çanakkale AK Parti Milletvekili Mehmet Danış, Müjdat Kuşçu, Adıyaman AK Parti Milletvekili Mahmut Göksu, Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bazı gazetelerde kendisi hakkında yazılan olumsuz haberlere cevap verdi. Bu günlerde siyaseten iflas etmiş bazı zihniyetlerin, ülkenin sorunlarının çözümü için ortaya hiçbir şey koyamadıkları gibi, yaptıkları tek işin, onu bunu çekiştirmek, dedikodu yapmak ve iftira atmak olduğunu belirtti. İftiracı zihniyetin boş zamanlarının çok olduğunu vurgulayan Bakan Yıldırım, "Onlar iftira atsınlar, dedikodu yapsınlar, bizim yapacak çok işimiz var. İşimiz başımızdan aşkın, ülkenin bekleyen sorunları var, bunları çözmeye devam edeceğiz." dedi.

Polis ve jandarmanın kendi ağzından rüşvet aldığı iması yapılan haberlere tepki gösteren Bakan Yıldırım, şunları söyledi: "Bu ülkenin birliği, beraberliği, güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, asayişi sağlayan güvenlik kuvvetlerimiz polisimiz ve jandarmamız böylesine fedakar halde çalışırken, işte bu köhne zihniyet, bu iflas etmiş zihniyet ve onun yandaşları bizleri sanki bu güvenlik kuvvetlerimizi hizam ediyormuşuz gibi bir takım yalan haberler yayınlıyorlar. Büyük gazetenin birinde bir haber 'Bakan, polis ve jandarmanın rüşvet aldığını ima etti' külliyen yalan, külliyen iftiradır. Buradan ilan ediyorum, bu ülkenin polisine, bu ülkenin jandarmasına haksız yere, asılsız yere suç isnat eden hem de benim ağzımdan veren bu basın yayın organlarını kınıyorum. Sizler ve milletim adına kınıyorum. Bizim amacımız; fedakarca gece gündüz hizmet eden güvenlik güçlerimizi suçlamak aşağılamak değil, onların bu ülkenin terörle asayişle trafikle fedakarca mücadelesini sonuna kadar desteklemek onların sorunlarını çözmektir."

Bakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin kurtuluş savaşında Türküyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sunnisi ile, Çerkez'iyle, Lazıyla nasıl mücadele ettiyse, Anadolu topraklarını vatan yaptıysa, bugün de istiklal mücadelesinden, istikbal mücadelesine giden yolda, yine bir olacaklarını, beraber olacaklarını, bölücülere, bu ülke için plan kuranlara, ayrılık kayrılık içinde olanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere tek liste halinde giren Cemalettin Başsoz, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ayrıca Erzincan Belediyesi tarafından 13 Şubat Caddesi üzerinde yapılan çeşmenin açılışını yaparak, çeşmeden akan ekşi sudan içti.

cha



Bu haber 587 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,817 µs