En Sıcak Konular

Yeni haftada havalar nasıl?

9 Kasım 2008 16:25 tsi
Türkiye’nin büyük bölümünde soğuk bir hava etkili oluyor ama, ülkede önemli bir yağış görülmüyor. Bölge bölge 5 günlük hava durumu şöyle:

İstanbul’da poyraz iki gün daha sert esecek ve hava yine bulutlu olacak, hafif yağmur da olabilir, sıcaklık 14-15 derece civarında hissediliyor. Ankara’da yağış yok, hava parçalı bulutlu ve soğuk. sıcaklık gece 3 dereceye kadar iniyor. İzmir’de rüzgar sertleşiyor, günlerdir etkili olan pus dağılacak ama bugün de bulutluluk fazla olacak. Bursa hafta sonunu serin ve bulutlu geçiriyor. adana’da gündüz saatleri ılık ve güneşli geçiyor. Bugün İstanbul 17, Ankara 16, İzmir 19, Bursa 18, Adana 27 derece olacak

 Marmara Bölgesi’nde sıcaklık salıya kadar, hergün 1-2 derece düşecek, bölgede sert esemeye devam edecek poyraz, havanın çoğunlukla bulutlu olmasına neden olacak. Trakya’da hafif yağmur olabilir. Sıcaklık Pazartesi günü 15 dereceye yaklaşacak. Bugün ise Edirne 18, Kocaeli 19, Balıkesir 18 derece.

 İç Anadolu Bölgesi’nde hafta sonu yağış yok ama, hava soğuyor. Pazartesi günü sıcaklık bölgenin birçok kentinde 10 dereceye doğru inecek ve aynı gün Sivas ve Kayseri’de yağış olasılığı yüksek. Bugün Eskişehir 18, Sivas 15, Niğde 17 derece.

 Ege Bölgesi’nde gökyüzü açık ama rüzgar yine hafif esecek. Bu ay Ege Bölgesi az yağış alıyor, hafta sonu da yağış olasılığı düşük. Pazar günü rüzgar sertleşecek ve hava daha serin olacak. Bugün Muğla 21, Kütahya 19 derece.

 Akdeniz Bölgesi’nde sıcaklık biraz düşüyor ama hava dört gün daha güneşli. Gündüzler ılık, geceler ise serin geçiyor. Güneydoğu’da da yağış yok, sıcaklık geceleri 5 dereceye kadar iniyor. Bugün Antalya 26, Diyarbakır 20 derece.

 Doğu Anadolu’da bugün hava parçalı bulutlu, Pazar ve özellikle Pazartesi günü bölgede daha soğuk bir hava olacak. Yarın Van, Ağrı, Hakkari ve Malatya’da pazartesi günü ise bölgenin daha geniş alanında yağış bekleniyor. Erzurum 11, Malatya 19 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde bugün hava çoğunlukla parçalı bulutlu ve serin olacak. Pazar ve Pazartesi günü sıcaklık Çorum’dan Bayburt’a kadar iç kesimlerde sıcaklık 12 dereceye doğru gerileyecek. Pazartesi günü Doğu Karadeniz’de yine yağış var. Bugün Trabzon 16, Samsun 17, Bolu 18 derece.

 



Bu haber 647 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,523 µs