En Sıcak Konular

AK Parti'li Nihat Doğan döktürdü!

9 Kasım 2008 09:53 tsi
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...

Bu zamana kadar yaşadığı aşklar ve sanatçılarda girdiği polemiklerle gündeme gelen Nihat Doğan, Kanal 1’de yayınlanan “Son Nokta” isimli magazin programında siyasete neden girdiğini anlattı.

Daha önce idolünün Başbakan Erdoğan olduğunu söyleyen Doğan, dış politika,, enerji, doğalgaz zammı, yolsuzluklar ve yerel seçimler üzerine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendinden emin ifadeleri ve siyaset üzerine yaptığı analizlerle porgramın sunucusunu hayretler içinde bırakan Doğan'a gecenin sürprizini Meclis Başkanı Köksal Toptan yaptı.

 
"VELEV Kİ CHP'NİN KALESİ..."
Beşiktaş belediye başkanlığını CHP’den almak için neler yapacaklarını anlatan Doğan, “Beşiktaş CHP’nin kalesidir” sözüne itiraz ederek, matematiksel veriler ve istatistikler sunarak tezini savundu. Bir yerin kale olması için orada en az yüzde 80 oy alınması gerektiğine dikkat çeken Doğan, Beşiktaş’ta böyle bir durum olmadığını söyledi. CHP ve solun Beşiktaş’ta en fazla yüzde 40 oyu olduğunu belirten Doğan, AK Parti, ANAVATAN ve MHP ile birlikte sağ partilerin Beşiktaş’taki oy oranının yüzde 60’lara vardığını iddia etti. Erdoğan’ın ‘velev ki’ sözüne göndermede bulunan Doğan iddialı konuştu;“Beşiktaş Velev ki CHP’nin kalesi olsun. İzmit, İstanbul’da 94’de, Antep de kale değil miydi? Oralar nasıl alındıysa Beşiktaş’ta öyle alınır.” Ünlü türkücü, “Neden CHP değil de AK Parti?” sorusuna “Geleceğimiz için, çocuklarımız için, Avrupa Birliği için, Mustafa Kemal’in söylediği muasır medeniyetler çizgisine erişmek için, ülkemizi yarınlara taşıyan insanlar olduğu için Ak Parti’yi seçtim…” diye cevapladı.

"YOLSUZLUK YAPANLAR AK PARTİ'DE BARINDIRILMIYOR"

Kanal 1’de Son Nokta programına katılan türkücü Nihat Doğan, neden CHP’de değil de AK Parti’de siyaset yaptığını anlattı. Siyasete girerken bir günde karar vermediğini söyleyen Doğan, AK Parti’de yolsuzluk yapanların parti içinde barındırılmadığını iddia etti. Siyasetin, “Halka hizmet hakka hizmet etmektir” diyenler” ve “Ben kendime ne katarım, siyasetten yararlanarak nasıl yükselirim” düşüncesinde olanlar şeklinde iki farklı şekilde yapıldığını belirten Doğan, kendisinin 6 sene önce AK Parti Üsküdar Gençlik kollarında başladığını söyledi.

”Geçmişte çok yoğun işlerimden dolayı siyasete 2-3 yıl ara verdim.” diyen Doğan geri dönüşünü şöyle anlattı: “AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Bülent Gökşen beni ziyarete geldi. ‘Beraber çalışalım’ dedi. Ben de kabul ettim. Sayın başkanın listesinde kongreye girdim. Seçildik. Geçen hafta görevim tebliğ edildi. Beşiktaş’ta sahaya indik, sabahlara kadar Beşiktaş halkının sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz.”

"DENİZ FENERİ'NDEN AKP'YE BİR KURUŞ GELMEDİ"

Almanya’daki Deniz Feneri İ.v yolsuzluğunun AK Parti’yi bağlamadığını, böyle birşey olsa 50 tane dava açılması gerektiğine dikkat çeken çiçeği burnunda AK Parti yöneticisi “AK Partiye Deniz Feneri’nde bir lira girmiş değil. İki tane insan yolsuzluk yaptı diye bunu bir partiye bağlamak mümkün değil.” diye konuştu. AK Parti içindeki yolsuzlukların, tüm partiye mal edilmemesini savunan Türkücü Nihat Doğan şöyle konuştu; “Üç tane koyunu idare edemeyen insanlar var. Ailesine sahip çıkamayan insanlar var. Adam üç oğlundan birine sahip çıkamıyor. Hali hazırda milleti yöneten partide de, bir sürü belediye başkanı, milletvekili ve 16 milyon seçmeni, tabanı olarak aynı gemideyiz. Elbette bu kadar insanın arasında yanlış yapanlar olacak. Binlerce elmanın içindeki çürüğe bir anda nasıl ayıklayacaksın. Çürüğe de kimse sahip çıkmaz. Zaten çürük olanlar partide barınamıyor. Bu CHP’de, MHP’de de olabilir. Koray Aydın yargılanmadı mı?”

"DOĞALGAZ ZAMMI SOĞUK SAVAŞIN ESERİ!"

Doğan bir izleyicinin maille kendisine yönelttiği, “Fakirin fukaranın yanındayız diyorsunuz. Doğalgaz zammı konusunda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Biz sadece fakirin fukaranın değil, herkesin yanındayız. Yüzde 80’lik zam yok. Yüzde 22 var. Bakmakla görmek arasında fark var. Kaç senedir doğalgaza zam mı var? Zam yeni yapıldı. Doğalgazın kar edilmeden halka satıldığını biliyoruz. Gürcistan-Rusya savaşı oldu. Sıkıntı oldu. Soğuk savaş yaşandı. Sayın bakanımız o zamanlarda zam olacağını söyledi. Bunları görmezden gelemeyiz. Kimse yüzde 22 zam gelmesini istemez.” şeklinde cevap vererek dış politika ve enerji konusunda iddialı ve bilgili olduğunu gözler önüne serdi.

KÖKSAL TOPTAN SÜRPRİZ YAPTI

Öte yandan Meclis Başkanı Köksal Toptan programın son bölümlerine telefonla katılarak büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Gecenin diğer konuğu Mustafa Topaloğlu ile amca çocukları olan Toptan, programın hayırlı olmasını diledikten sonra sanatçıların ülke siyasetine kafa yormasını çok önemsediğini belirtti. Toptan, “Sanatçıların halkın sorunlarını nasıl parlamentoya taşıdığına şahit oldum. Bu dönemde sanatçıların taşın altına ellerin sokmasında yarar var. Ben sanatçılara siyasete girmesini öneririm. Sayın Nihat Doğan’a konumum gereği ekstra bir şey söylemem mümkün değil. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

haber7



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,946 µs