İstifa etti görev istiyor | " /> İstifa etti görev istiyor | "/>

En Sıcak Konular

İstifa etti görev istiyor

8 Kasım 2008 13:05 tsi
İstifa etti  görev istiyor
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili ortaya attığı iddialar ve yaptıkları düelloların ardından istifa eden Dengir Mir Mehmet Fırat, "Ben bu partinin üyesiyim, kurucusuyum. Bana verilecek her göreve hazırım" dedi. Bakın Fırat hangi alanda görev yapa

Dengir Mir Mehmet Fırat, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasına ilişkin, ''Ben bu partinin halen üyesiyim, milletvekiliyim, bu partinin kurucusuyum. Bana verilecek her göreve hazırım. Seçimde de aktif olarak çalışacağım'' dedi.
Dengir Mir Mehmet Fırat, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasına ilişkin, ''Ben bu partinin halen üyesiyim, milletvekiliyim, bu partinin kurucusuyum. Bana verilecek her göreve hazırım. Seçimde de aktif olarak çalışacağım'' dedi.

Dengir Mir Mehmet Fırat, Etimesgut'ta Anksan Et ve Et Ürünleri Fabrikası'nın açılış törenine gelişinde, gazetecilerin istifasına ilişkin sorularını yanıtladı.

Tamamen şahsi nedenlerle, sağlık sorunu ve yorgunluk nedeniyle istifa kararı aldığını belirten Fırat, ''Sayın Başbakan da bunu söyledi. Arkasında başka bir şey yok'' dedi.

İstifasının arkasında AK Parti'nin doğu politikasındaki değişimin olduğuna ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine Fırat, ''Çok doğru bir şey değil. AK Parti'nin doğu, güneydoğu programı belli. Bugüne kadar da o programı geliştirerek, yürüttü. Bundan sonra da yürütecek. Bundan hiç şüphem yok'' diye konuştu.

İstifasının yerel seçimler öncesine denk gelmesine ilişkin soruya ise Fırat, ''Ben bu partinin halen üyesiyim, milletvekiliyim, bu partinin kurucusuyum. Bana verilecek her göreve hazırım. Seçimde de yine aktif olarak göreceksiniz, çalışacağım'' yanıtını verdi.

Fırat, parti yönetimine getirilen yeni isimleri nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine ''Çok değerli arkadaşlar. Abdülkadir Aksu çok çok deneyimli olan bir arkadaşımız. Partilerin çeşitli kademelerinde görev almış, çok önemli bakanlıklar yapmış bir insan. Çok iyi sonuçları olacağına inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devam etmesi yönünde bir telkini olup olmadığı sorusuna, ''Her zaman oldu. Ama özel ricam nedeniyle ısrarkar oldum, o da müsaade etti'' yanıtını verdi.

aa

 



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,528 µs