En Sıcak Konular

Hollywood'un çocuk yıldızına 'İDAM' kararı

8 Kasım 2008 13:59 tsi
Hollywood'un çocuk yıldızına 'İDAM' kararı Hollywood’un 1990’larda çocuk yıldızlarından Skylar Deleon üç kişiyi öldürmekten suçlu bulundu. Mahkeme Deleon’ın idamına karar verdi.

Hollywood’un 1990’larda çocuk yıldızlarından Skylar Deleon üç kişiyi öldürmekten suçlu bulundu. Kaliforniya Mahkemesi Deleon’ın 16 Ocak’ta idamına karar verdi.

ABD’DE 2003’te bir kişiyi 2004’te ise teknesini satın alma bahanesiyle açık denizde bir çifti öldürmekle suçlanan sinema ve dizi film oyuncusu Skylar Deleon hakkında Kaliforniya Mahkemesi idam cezası verdi. Deleon 1990’larda çocukluk ve gençlik yıllarında Power Rangers adlı filmin serisinde başrol oynamıştı. Yıldız hakkında verilen idam cezası ABD basınında ‘Hollywood’dan bir yıldız kaydı’ manşetleriyle geniş yer buldu. Deleon ve eşi dört yıl önce satılık yatın sahibi çifti deneme gezisi bahanesiyle denize açılmaya ikna edip satış belgelerini imzalattıktan sonra çapaya bağlayarak açık denize bırakmıştı.

İKİ AYLIK ÖMRÜ KALDI

Dün Deleon ve eşi Jennifer Henderson son kez temyiz mahkemesinde hakim karşısına çıkarken, çocuk yıldıza idam, karısına müebbet cezası verildi. Deleon’ın gelecek yıl 16 Ocak’ta idam edileceği kesinleşti. Yıldızın avukatı karar karşısında, ‘Skylar hayal kırıklığına uğradı. Müebbet almayı bekliyordu’ dedi. Mahkemede Deleon tarafından öldürülen çiftin oğulları Ryan Hawks, ‘Katile müebbet verilirse hapiste yaşayacak. En az 40 yıl boyunca sosyalleşecek. Cesedini bile göremediğimiz annemiz ve babamız ise okyanusun dibinde adalet diye bağıracak’ açıklamasını yapmıştı. Kurban çiftin oğullarının bu sözlerinin jüriyi etkilediğini iddia ediliyor.

Film gibi cinayet

Power Rangers’ın çocuk yıldızı tarafından öldürülen Hawks çiftinin cesetlerine ulaşılamazken balıklar tarafından yendiği düşünülüyor. Hawks ikilisinin banka hesaplarını boşaltırken yakalanan Deleon diğer cinayeti de itiraf etti.

Star
 



Bu haber 751 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,685 µs