Video | " /> Video | "/>

En Sıcak Konular

Emre Aydın Avrupa fatihi-Video

7 Kasım 2008 12:58 tsi
Emre Aydın Avrupa fatihi-Video Kimsenin yapamadığını o yaptı. Emre Aydın, tüm ülke birincilerini sollayarak "Avrupa'nın en iyi sanatçısı" ünvanını kaptı. İşte o listeyi hazırlayan uluslararası kanal ve Aydın'ın mutluluk anları...

15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödülüne layık görüldü

15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri, İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Emre Aydın, tüm ülkeleri geçerek birinci olmayı başardı. İngiltere birincisi, dünyaca ünlü şarkıcı Leona Lewis’i bile geride bırakan Emre Aydın artık Avrupa’nın En İyi Sanatçısı oldu.

Ödül alan Emre Aydın, dünyaca ünlü yıldızlar Beyoncé Knowles, The Killers, Kid Rock, Duffy, Pink, Take That, Tokio Hotel, SugaBabes, Solange Knowles, Grace Jones ile aynı sahneyi paylaşma şansını elde etti…

ÖDÜLÜN HİKAYESİ

En İyi Sanatçı'nın kimin olacağını belirlemek için 12 Ekim 2008 tarihinden bugüne tüm dünyadan gelen oylarla MTV Türkiye’nin adayı Emre Aydın olmuştu. Bu yolda önce Hadise, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Hande Yener ve Hadise’yi eleyerek MTV Türkiye birincisi olamayı başaran Emre Aydın, katılan 21 Avrupa ülke birincilerini bile geride bırakarak “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” oldu.

EN İYİ ALBÜM ÖDÜLÜ BRİTNEY SPEARS'İN
 
Törende, "en iyi albüm" ödülünü "Blackout" albümüyle alan Amerikalı şarkıcı Britney Spears "yılın sanatçısı" ödülünün de sahibi oldu.

Gecede 30 Seconds To Mars "Yılın En İyi Rock Grubu", grubun "Beautiful Lie" parçasına çektiği klip de "yılın en iyi klibi" seçildi.

Törende Kanye West "En İyi Hip-Hop Şarkıcısı", Tokio Hotel, "2008'in Yıldızı", Rick Astley "Tüm Zamanların En İyi Şarkıcısı", Pink'in "So What" adlı şarkısı "En İyi Şarkı" ödüllerine layık görüldü.

Gecede Onur Ödülü'nün sahibi olan efsanevi The Beatles grubunun eski üyelerinden Paul McCartney, yaptığı konuşmada, Barack Obama'nın ABD Başkanı seçilmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ödülünü U2 grubunun solisti Bono'dan alan McCartney, The Beatles'ın diğer 3 üyesinden övgüyle bahsetti ve "yıllar önce burada Liverpool'da doğmuş 4 küçük çocuktuk. Fena işler yapmadık. Aileme, sizlere, İngiltere'deki herkese ve ABD'de Obama'ya oy veren herkese teşekkür ederim" dedi.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde kazananlar, izleyicilerin internet üzerinden ve kısa mesaj yoluyla verdikleri oylarla belirlendi.

İŞTE EMRE AYDIN'IN MUTLULUĞU




Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,039 µs