En Sıcak Konular

Turkcell'den flaş 'Mustafa' açıklaması

6 Kasım 2008 16:36 tsi
Filmi izlemediğini söyleyen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'den ilginç açıklamalar...

Haberturk'ün haberine göre Türkiye’de, küresel krizin orta yerine düşüveren ‘Mustafa’ tartışması hız kesmeden devam ederken, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, filmin sponsorluğundan çekildikleri için her hangi bir pişmanlık duymadıklarını söyledi. Turkcell'in 2008 yılı üçüncü çeyrek performansının açıklandığı toplantı sonrası soruları cevaplayan Genel Müdür Süreyya Ciliv, filmin bitmiş halini izlemediğini ifade etti. Bu konuda Turkcell’in çok net bir duruşu olduğunu belirten Ciliv, “Turkcell olarak Atatürk’ün dünyaya yeterince tanıtılmadığını düşünüyoruz. Bu noktada Atatürk’ü yüceltecek, onun kahramanlıklarını ve liderliğini bütün dünyaya tanıtacak bir filme sponsor olmak istemiştik” diye konuştu.

Tartışmalar haklılığımız gösterdi
Filmin yönetmenine saygıları olduğunu kaydeden Ciliv, ‘Mustafa’ filmine, Atatürk’ü tartışılır kılabilir diye sponsor olmadıklarını belirtti. Ciliv, filmin ardından süren tartışmaların da kaygılarında ne kadar haklı olduklarını ortaya koyduğunu sözlerini ekledi.

 Numara taşınması değil FB-GS maçı konuşulur
Toplantı sonrası “9 Kasım’da numara taşınabilirliği başlıyor. Turkcell olarak sürpriz bir kampanyanız olacak mı?” şeklindeki bir soruya ise Ciliv, “Turkcell olarak numara taşınabilirliği konusunda gerekli hazırlıkları yaptık. Ancak mevcut kampanyalarımız dışında her hangi bir şey düşünmüyoruz. Turkcell, diğer günlerde nasıl çalışıyorsa, Pazar günü de öyle çalışacak. Numara taşınabilirliğine normal bir olay olarak bakıyoruz. Bence, Pazar günü numara taşınabilirliği değil Fenerbahçe-Galatasaray maçı konuşulacak” diye yanıtladı.

Bu arada, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, krizde bazı fırsatların çıkabileceğini belirterek, yeni ülkelere girme ya da yurt dışında yeni satın almalar olabileceğini bildirdi.
3G'de neredeyse bütün dünyanın kullandığı bir teknoloji bulunduğunu, bu teknolojinin Türkiye'ye gelmemesinin buradaki firmaların rekabet avantajını etkileyeceğini belirten Ciliv, şunları kaydetti:

"Bir an önce bu teknolojiyi getirerek Türkiye ekonomisine hız katmalıyız. Türkiye'nin en büyük potansiyeli artık Anadolu'nun dört bir yanının ulaşılabilir, erişilebilir olmasıdır. Düşüncem, mantıklı olanın bu ihaleye girmek isteyenler girer, uygun durumu olmayanlar da hazır oldukları zaman girerler. Türkiye'deki bütün operatörlerin bu ihaleye gireceğini tahmin ediyorum."

Krizin dördüncü çeyrek beklentilerinde bir değişikliğe yol açıp açmayacağı yönündeki bir soru üzerine de Ciliv, "Olabilir. Ama biz kontrol edebildiğimiz konulara odaklanıyoruz. Yapacak çok işimiz var. Kriz konusunda panik yaratmak yerine bu dönemde de çok verimli bir şekilde çalışarak ileriye gitmeyi ve müşterilerimize daha iyisini sunmak için hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.  

ekonews



Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,372 µs