En Sıcak Konular

Guiza: Daha her şey bitmedi

4 Kasım 2008 11:48 tsi
Arsenal maçıyla başlayacak seri galibiyetlerle 3’te 3 yapıp gruptan çıkmak istediklerini söyleyen golcü futbolcu, “Daha her şey bitmedi” dedi

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 1 puanla son sırada olan F.Bahçe’nin İspanyol yıldızı kendinden emin konuştu:

Yarın akşam G Grubu’nda Arsenal deplasmanında kader maçına çıkacak F.Bahçe’nin durumunu, Avrupa futbolunun patronu UEFA şu şekilde anlatıyor: “Bir yıl önce Şampiyonlar Ligi 4. maçında Fenerbahçe, PSV’yi 2-0 yenip gruptan çıkmayı garantilemişti; çeyrek finale giden yolun kapısını aralamıştı. Şimdi 5-2’lik Arsenal yenilgisinin ardından İngilizlerle deplasmanda karşılaşacaklar ve bu kez biliyorlar ki bir mağlubiyet her şeyin sonu olacak.” UEFA’nın internet sitesine manşet olan Sarı-Lacivertli yıldız Daniel Güiza, ilginç açıklamalar yaptı. Süper Lig’de ve Devler Ligi’nde iyi gitmediklerini belirten İspanyol golcü, “Daha her şey bitmedi!” diye konuştu. Kadıköy’deki Arsenal maçını, İngiliz devinin kontra atak taktiğini bilmelerine rağmen kötü oynayarak kaybettiklerinin altını çizen Güiza, “O maç geride kaldı. Şimdi önümüze bakıyoruz” dedi.

HAVLU ATMADIK

Kariyerinde ilk defa Devler Ligi’nde oynadığını hatırlatan 28 yaşındaki futbolcu şöylekonuştu: “Liverpool da geçen sene 3 maç sonunda 1 puana sahipti ama onlar başardı. Biz de başarabiliriz. Şampiyonlar Ligi çok güzel bir organizasyon, biz de takım olarak en iyisini yapmak istiyoruz. Havlu atmadık, Kalan 3 maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”

DEDE BAŞARACAKTIR

Fenerbahçe’de en çok tartışılan isimlerden olan teknik direktör Luis Aragones’e de sahip çıkan Güiza şunları kaydetti: “Çok uzun zamandır teknik direktörlük yapıyor. Tecrübesini her zaman gösterdi. İspanyol Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu oldu. Atletico Madrid’le birçok şampiyonluğu var. Şimdi de Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyor. Bence bu kadar başarı kazanmış bir teknik adam her şeyi başarabilecek güçtedir.”

 

Emre’ye doktor engeli

Şampiyonlar Ligi’ndeki Arsenal maçı öncesi sakatlanan Alex’i kaybeden Fenerbahçe’de bir diğer yıldız Emre Belözoğlu’ndan büyük özveri geldi. Dün takımla çalışmalara başlayan Emre, teknik direktör Aragones’le bir araya gelip İspanyol hocadan Arsenal karşısında forma istedi. Ancak kulüp doktorları, Emre’nin son çekilen MR’ında ödemin tam olarak geçmediğini tespit ettiklerini ve Arsenal maçında oynaması halinde pazar günkü Galatasaray derbisini kaçırabileceğini belirttiler. Kritik Devler Ligi maçında tecrübeli futbolcuya sıkıntı çektiği oyun kurucu pozisyonunda şans vermek isteyen Aragones’in bu haber üzerine risk almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

 

Fenerbahçe eksik çalıştı

F.Bahçe, Arsenal hazırlıkların dün yaptığı idmanla sürdürdü. Emre Belözoğlu takımla idmana başlarken, Önder fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Alex ve Tümer’in yanı sıra hafif ağrıları olduğu bildirilen Uğur, Guiza ve Gökhan antrenmana katılmadı. Bu futbolcuların tesislerde tedavi oldukları bildirildi. Öte yandan bu sabah İngiltere’ye hareket edecek F.Bahçe’de teknik adam Aragones saat 21.15’te bir basın toplantısı yapacak. Bu toplantısının ardından Sarı-Lacivertliler, Emirates Stadı’nda bir idman yapacak.

(Tercüman)

 



Bu haber 565 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,111 µs