En Sıcak Konular

Trabzon'dan dört dörtlük skor

1 Kasım 2008 17:03 tsi
Süper Lig'e bomba gibi giren ardından galibiyete hasret kalan Trabzonspor, zorlu İBB deplasmanında coştu

Turkcell Süper Lig'deki İstanbul Büyükşehir Belediyespor Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'a 4-0 mağlup oldu.

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Cüneyt Çakır, Hakan Atilla Gökbilgin, Kemal Yılmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Behram, Efe, Tjikuzu, Gökhan Kaba, İbrahim, Mahmut, Cesario, Erman, Rızvan, Serhat, Gökhan Süzen

Trabzonspor: Sylva, Tayfun Cora, Song, Giray, Egemen, Serkan, Selçuk İnan, Colman, Umut, İsaac, Gökhan

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Trabzonspor başladı... İki ekibe de başarılar...

2. dakika. Maçta ilk dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geride kaldı.

3. dakika. Belediye atağı sol kanattan hızlı gelişti. Çarprazdan ceza sahasına giren Efe kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Meşin yuvarlak Eğemen'den döndü.

Bu dönen top Trabzon kontraatığına döndü. Soldan rakip yarı sahaya geçen Isaac, Gökhan Ünal'dan aldığı topla ceza sahasına sokulmak isterken savunma ayak koyarak bu atağı sona erdirdi.

6. dakika. Isaac'in sol kanattan ortası Behram çıktı kalesinden. Tek yumrukla uzaklaştırdı bu topu..

8. dakika. Trabzonspor gole Eğemen çok yaklaştı. Sağ kanattan Tayfun Cora'ya yapılan falü Selçuk İnan kullandı. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği etkili ortaya 3 Trabzonlu futbolcu birden hareketlendi. Belediye savunmasının bir anda donup kaldığı pozisyonda Eğemen altıpas üzerinde uçarak kafayı vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

10. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürüyor. Trabzonspor bu bölümlerde rakip yarı alanda daha fazla görünmeye başladı.

11. dakika. Trabzonspor gole bu kez Umut Bulut ile çok yaklaştı. Ceza sahası dışından Colman sert vurdu. Savunmaden seken top kale sahasında Umut'un önünde kaldı. Kaleci Behram'ın çıktığı pozisyonda Umut ayak koyarak meşin yuvarlağı yandan auta attı. Net bir fırsattan sonuç gelmedi.

12. dakika. Trabzonspor'un gol için baskısı sürüyor... Sağ kanattan Tayfun Cora havadan gelen topu göğsüyle önüne aldığı anda arka direğe havalandırdı. Kaleci Behram'ı geçen topu son anda kademeye giren  Tjikuzu kafayı dokunarak kornere çeldi.

16. dakika. Trabzonspor atağında ceza sahası dışından topu iyi kontrol eden Gökhan Ünal uzak mesafeden kaleye sürpriz bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı.

21. dakika. İBB rakip ceza sahasının dışından İbrahim Akın ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen topu savunma karşıladı. Sağ kanada açılan topu Serhat kontrol ettiği anda Song'un müdahalesiyle yerde kaldı. Belediye bu kez korner direğine yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı.

22. dakika. Sağ çarprazdan kazanılan atışı İbrahim Akın kullandı. Bu futbolcunun kaleye doğru yerden sert vurduğu meşin yuvarlağı Kaleci Sylva iyi kapanarak kontrol etti.

24. dakika. Belediye gole çok yaklaştı. Ceza sahasının soluna doğru atılan pası iyi takip eden Erman gelişine harika vurdu. Kaleci Sylva köşeye giden topu aynı güzellikte uzanarak son anda çıkarttı.

26. dakika. Belediye bu bölümlerde Trabzonpor kalesine etkili gelmeye başladı... Sol kanattan topla ceza sahasına hareketlenen Tjikuzu rakiplerinden sıyrılıp önün boşaltığı anda pasını Erman'a bıraktı.  Bu futbolcunun ayağından sektirdiği meşin yuvarlağı savunma ayak koyarak karşıladı.

28. dakika. Bu kez gole yaklaşanan taraf Trabzonpor oldu.  Sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topa Gökhan vurdu Ağlara gitmekte olan meşin yuvarlağı Rızvan gol çizgisinden çıkarttı.

29. dakika. Maçta tempo çok yükseldi. Meşin yuvarlak iki kale arasında gidip geliyor. Bu kez Belediye İbrahim Akın ile inanılmaz bir fırsattan sonuç alamadı. Soldan hızlı gelişen atakta Erman ceza sahasına sokulup arka direğe ortasını kesti. İbrahim Akın yakın mesafeden ayak koydu. Top kale yerine yandan auta vurdu.

30. dakika. Maçta gol yok. 0-0'lık eşitlik sürüyor. Karşılıklı gelişen etkili ataklardan iki ekipte sonuç alamadı. Seyir zevki yüksek tempolu bir karşılaşma oluyor.

32. dakika. Belediye yine yarı sahasından hızlı çıktı. Gökhan Süzen süratle ceza sahasına sokulup arka direğe ortasını kesti. Boş pozisyonda Efe topun gelişine yerden vurdu. Sylva kapanarak gole izin vermedi.

35. dakika. Belediye gole İbrahim Akın ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta savunmanın arkasına atılan topu İbrahim Akın takip etti. Bu futbolcu kaleci Sylva ile karşı karşıya pozisyonda ağları bulamadı. Sylva mutlak bir pozisyonu çıkarttı.

GOL... 36. dakika. Trabzonspor Tayfun Cora ile golü buldu. Colman'ın uzun pasını ceza sahasının sağ çarprazında iyi kontrol eden Tayfun süratle ceza sahasına sokularak sert vurdu. Bu şutta yakın direğe çarpan meşin yuvarlak Belediye ağlarına takıldı.

Trabzonspor Tayfun'un golüyle Belediye karşısında skoru 1-0 yaptı.

40. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son 5 dakika. Belediye üst üste yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince Trabzonspor beklenmedik bir anda golü buldu.

41. dakika. Belediye'de Efe sarı kartı gördü.

45. dakika. Belediye kaleyi tam karşıdan gören noktadan bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine İbrahim Akın geçti. Bu futbolcunun şutu baraja takıldı.

Normal süreye 1 dakika eklendi.

Uzatmada başka gol olmadı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı...

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya İBB başladı...

47. dakika. Trabzonspor atağında Colman'ın uzaktan denedi şansını. Sert vuruşu farklı açılardan auta çıktı...

52. dakika. Belediye sağ çarprazdan serbest vuruş kazandı. İbrahim Akın'ın ceza sahasına kestiği orta savunmdan sekerek Serhat'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun dokunamadığı meşin yuvarlak yerden sekerek Sylva'nın ellerinde kaldı.

53. dakika. Trabzonspor'un sol kanattan Selçuk İnan ile kullandığı köşe vuruşunda Isaaca ceza sahası içinde topla elle oynayınca sarı kartı gördü.

55. dakika. Trabzonspor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Tayfun yaklaşık 20 metre sürdü topu. Ceza sahaına girerken Gökhan'a verdi pasını araya savunma girdi..

60. dakika. Karşılaşmada son yarım saatlik dilim. Trabzonspor'un Belediye karşısında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

64. dakika. Gökhan'ın Isaac'e ara pası karşı karşıya kaldı. Behramla Isaac. Çalımlamak istedi Behram kontrol etti bu topu..

65. dakika. Belediye sol kanattan kazanılan serbest vuruuşu pas olarak kullandı bu serbest vuruş. Erman'ın yerden sert şutu Sylva kornere çeldi..

71. dakika. Belediye'de Serhat yerini İlyas'a bıraktı.

75. dakika. Trabzonspor'da Umut Bulut yerini Yattara'ya bıraktı.

GOL... 76. dakika. Trabzonspor Selçuk İnan ile 2. golünü buldu. Sağ kanattan Yattara'nın sürüklediği ataklarda ceza sahası önünde topla buluşan Gökhan Ünal rakiplerinden sıyrılmak isterken top ayağından açıldı.

18 yayı üzerinde topu kontrol eden Selçuk İnan, Kaleci Behram'ın ilerde olduğunu fark edip harika bir aşırtma vuruş yaptı. Meşin yuvarlak tam köşeden ağlarla buluştu.

Trabzonspor Selçuk İnan'ın harika golüyle Belediye karşısında skoru 2-0 yaptı.

79. dakika. Belediye'de Erman yerini Adriano'ya bıraktı.

80. dakika. Belediye'de Gökhan Kaba sarı kart gördü.

82. dakika. Trabzonspor penaltı atışı kazandı. Ceza sahasında Tjikuzu, Colman'ı indirdi. Hakem penaltı kararı verirken Tjikuzu'ya sarı kart çıktı.

GOL... 84. dakika. Trabzospor'da penaltı atışını Yattara kullandı. Gineli futbolcu köşeden meşin yuvarlağı ağlara bıraktı.

Trabzonspor Yattara'nın penaltıdan attığı golle Belediye karşısında skoru 3-0 yaptı.

86. dakika. Trabzonspor'da Selçuk İnan yerini Adnan'a bıraktı.

GOL... 88. dakika. Trabzonspor 4. golü Gökhan Ünal ile buldu. Sağdan Yattara sıfıra inerek ceza sahasına ortasını yaptı. Gökhan Ünal arka direkte boş pozisyonda kafayı vurdu. Meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu.

Trabzonspor Gökhan Ünal'ın kafa golüyle Belediye karşısında skoru 4-0 yaptı.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Uzatma süresi olarak 1 dakika ilave edildi.

90+1. dakika. Belediye'de Gökhan Süzen sarı kart gördü.

90+1. dakika. Trabzon'da Isaac yerini Barış'a bıraktı.

Maçta başka gol olmadı. Trabzonspor İBB'yi deplasmanda 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,792 µs