En Sıcak Konular

Deivid: Güzel maçlar çıkaracağız

31 Ekim 2008 14:50 tsi
Fenerbahçe'li Deivid de Souza, "Takım olarak güzel maçlar çıkaracağımızı biliyorum ve matador olarak bütün katkılarımı yine göstereceğim" dedi.

Sezon öncesi hazırlık kampında annesinin vefatı ve ayağındaki ciddi sakatlık nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Deivid, geçen 3 ay sonunda başarıyla tamamladığı tedavi sürecinin ardından, hayatı ve futbolu artık nasıl yorumladığını sarı-lacivcertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe dergisine anlattı.

Uzun bir aranın ardından geçen haftaki Bursaspor maçıyla yeşil sahalara golle dönen Deivid, teknik direktör Luis Aragones'in kendisine azar azar görev vermeye devam edeceğine inandığını söylerken, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonki performansına kavuşacağına da garanti gözüyle baktığını dile getirdi.

Geçen sezonla karşılaştırıldığında, bu sezon saha içerisinde daha değişik bir düzenle oynadıklarını anlatan Deivid, şunları kaydetti:

"Oyuncuların da buna alışması gerekiyordu. Güvenimizi bir kez kazandığımız vakit, tekrardan başarılı bir periyota gireceğimizi biliyordum ve bu süreç bence Bursaspor maçıyla başlamış bulunuyor. 'Ben oynasaydım farklı olurdu' gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı. Elbette ki katkım olurdu ama dediğim gibi futbol sadece bir kişiye bağlı değil."

"Artık oynamaya başladım. Kısa sürede bu güvensizliği üzerimden tamamen atacağım" diyen Deivid, "Fenerbahçe gibi bir takımın hedefleri hep yüksektir ve değişmez. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek, Türkiye Ligi'nde ise bu kez şampiyon olmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı da kaldırmak istiyoruz tabi ki. Kimse bu takımın gücünü unutmasın" diye konuştu.

AA



Bu haber 473 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,222 µs