En Sıcak Konular

Hafta sonunda hava nasıl

31 Ekim 2008 14:11 tsi
Sıcak hava dalgası en fazla Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerini etkiliyor, diğer yerlerde sıcaklıklar batıdaki kadar yükselmiyor. Yurtta 5 günlük hava durumu:

Bugün Marmara, Ege ve Akdeniz’de 25 dereceyi geçecek. Rüzgarlar ülke genelinde zayıf ve iç kesimlerde sis oluşuyor.

İstanbul’da bugün biraz bulutlanma arttı ama hava yine ılık. Hafta sonu sıcaklık 2-3 derece daha artacak. Ankara’da sabahları oluşan sis görüş mesafesini düşürüyor, bugünden itibaren sıcaklık 20 dereceyi geçmeye başlayacak. İzmir’de yaz havası yaşanmaya devam ediyor, sıcaklık hafta sonu 28 dereceye çıkacak. Bursa’da ılık bir hava var, Adana öğle saatlerinde güneşli ve sıcak oluyor. Bugün İstanbul 23, Ankara 21, İzmir 27, Bursa 25, Adana 27 derece. 

Marmara Bölgesi’nde güneşli hava 4 gün daha devam edecek, sabah saatlerinde sis görülebilir. Özellikle öğle saatleri güneşin bol görüldüğü yerler sıcak olacak. Geceleri sıcaklık 15 derecenin altına iniyor. Hafta sonu sıcaklık bazı kentlerde 28 dereceye kadar yükselecek. Bugün Edirne ve Balıkesir 26, Kocaeli 25 derece.

İç Anadolu’da da güneş bolca görülüyor. Sıcak hava dalgası bu bölgeye de ulaşsa da sıcaklık 20 derecenin çok üstüne çıkartmayacak. Bölgede sabahları oluşan sis, görüş mesafesini 5 kilometreye kadar düşürüyor. Gece sıcaklığı Kayseri’de 1 dereceye iniyor. Bugün Eskişehir ve Konya 22 derece.

Ege kıyıları sıcak hava dalgasından en fazla etkilenen bölge olarak dikkat çekiyor. Bölgede yaz sıcaklığı var, sıcaklık İzmir’den Aydın ve Bodrum’a kadar 30 dereceye yaklaşıyor ancak bugün bulutlanma biraz artabilir. Bugün iç kesimlerde Kütahya ve Afyon çevresinde sisin yanında hafif yağmur görülebilir. Bugün Muğla 25, Kütahya 21 derece.

Akdeniz Bölgesi’nde özellikle öğle saatleri yazı aratmayacak bir havada geçiyor ama iç kesimlerde geceler hızla serinliyor. Antalya’da deniz suyu sıcaklığı 26 derece. Bugün Antalya 28 derece..

Güneydoğu’da sıcaklık fazla artmayacak, zaman zaman pus oluşuyor. Diyarbakır 22 derece.

Doğu Anadolu’da Hakkari ve Van çevresinde hafif yağmur devam ediyor ama bölgede hava parçalı bulutlu. Bu bölge sıcaklık artışından fazla etkilenmiyor, havanın açması gece ayaza neden oluyor. Erzurum’da sıcaklık gece -2 dereceye kadar inecek. Gündüz ise Erzurum 11, Malatya 19 derece.

Karadeniz Bölgesi’nde de güneşli bir hava var ancak iç kesimlerde pus görülebilir. Sıcaklık 19-24 derece arasında seyrediyor. Hafta sonu da yağış olmayacak. Trabzon 20, Bolu ve Samsun 21 derece.

ntv



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,385 µs