ŞOK! | " /> ŞOK! | "/>

En Sıcak Konular

Fatih Altaylı'ya canlı yayında ŞOK!

31 Ekim 2008 08:30 tsi
Fatih Altaylı'ya canlı yayında ŞOK! TekeTek'te önce Altaylı ve Üzmez konuştu. Söz sırası Hüseyin Üzmez'in avukatı Bülent Demir'e geldiğinde izleyenleri şaşırtan dialoglar gerçekleşti.

Hüseyin Üzmez, Haber Turk'te dün akşam yayınlanan Teke Tek programına konuk oldu. Programa, Hüseyin Üzmez'in açıklamarının yanısıra, avukatı Bülent Ergün'ün Fatih Altaylı'nın çıplak kadın figürünün bulunduğu kol düğmeleri üzerine canlı yayında söyledikleri damgasını vurdu.

Avukat Bülent Demir, Altaylı'nın kol düğmelerine atıfta bulunarak kendisine, "playboy, zambara" imasında bulundu. Canlı yayında adeta şok olan Altaylı, avukatın düğmelerini nasıl gördüğünü sordu ve "aferim, kutluyorum, vallahi bravo" dedi. Avukat Bülent Ergün ise, "dört gözüm benden kaçmaz" dedi.

Programda önce cinsel istismar suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Hüseyin Üzmez konuştu. Üzmez, suçlamaları kabul etmediğini ve kendisini bir komplonun ortasında bulduğunu iddia etti.

Söz sırası Hüseyin Üzmez'in avukatı Bülent Demir'e geldiğinde izleyenleri şaşırtan dialoglar gerçekleşti.Avukat Demir,söze başlarken Fatih Altaylı'nın kol düğmelerine dikkat çekerek "Kol düğmelerinizi gösterebilir misiniz?" dedi.

Altaylı kısa bir süre şaşkınlık yaşadı. Avukat Demir,ısrar ederek,"Kol düğmelerinizde çıplak kadın resmi var,cinsel organı gözüküyor" dedi.

Avukat Demir,kameralara dönerek,"ekrana getirebilir misiniz?" talebinde bulundu. Ancak avukatın iki kez ısrar etmesine rağmen kameralar kol düğmelerine yönelmedi.

Bu defa Altaylı,"Çıplak kadın resmi var,ancak cinsel organı gözükmüyor" dedi ve çıkartarak kendisi kameraya tuttu. Kol düğmeleri kısa bir süre görüntüye geldi.

Altaylı yaşananlardan dolayı yüzünün kıpkırmızı olduğu görüntülere yansıdı. Fatih Altaylı'nın yaşadığı şok bununla kalmadı. Avukat Demir,"Fatih Altaylı kol düğmelerinde fetiş öğeler taşıyor. Ben sizin kol düğmelerinizde olan çıplak kadın resmini kullanarak size 'Fatih Altaylı playboydur,zamparadır' diyebilir miyim?" sorusunu yöneltti.

gazeteport



Bu haber 3,019 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,001 µs