En Sıcak Konular

G.saray - Ankara maçında 1-1 beraberlik sürüyor

30 Ekim 2008 16:34 tsi
G.saray - Ankara maçında 1-1 beraberlik sürüyor Galatasaray Türkiye Kupası (B) Grubu'nda bugün ilk sınavına Ankara deplasmanında çıkıyor..Maçta ilk yarı sona erdi...

ANKARA: 0-1 :G.SARAY

Fortis Türkiye Kupası B Grubu’nda Kayserispor, Ankaraspor, Altay ve Malatyaspor ile mücadele edecek olan Galatasaray, bugün Başkent deplasmanında ilk sınavını veriyor...

ANKARASPOR: Senecky Erhan Risp Batak Uğur Hürriyet Theo Adem
Bilal Özer De Nigris

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Murat Akça, Servet, Volkan, Arda, Meira, Mehmet Güven, Kewell, Lincoln, Ümit Karan

STAT: ASAŞ
HAKEMLER: İlker Meral Mehmet Ş. Yılmaz Mehmet Metin

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya G.Saray başladı... İki ekibi de başarılar...

1. dakika. G.Saray atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Sabri'nin pasında çizgiden hareketlenen Arda sıfıra inerek ortasını yaptı. Ön direkte Ankaraspor savunmasında Batak'ın ayak koyduğu meşin yuvarlak yükseklik kazandı. Senecky kalesinden çıkarak topun sahibi oldu.

2. dakika. Ankaraspor rakip kalede Ne Nigris ile etkili oldu. G.Saray savunmasında Servet'in sektirdiği topu ceza sahasında kontrol eden De Nigris kale sahasına pasını çıkarttı. Altıpas içinde boşta kalan meşin yuvarlağı Sabri kademeye girerek uzaklaştırdı.

6. dakika. Ankaraspor sol kanattan gelişen atakta gole yaklaştı. Bilal sol çarprazdan kale sahasına pralel bir orta kesti. Aykut'un müdahale edemediği meşin yuvarlak arka direğe açıldı. Boş pozisyonda De Nigris hareketlenmeyince top yerden sekerek auta çıktı.

GOL... 9.  dakika. G.Saray golü Ümit Karan ile buldu. Sol kanattan  Lincoln ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına gelen topa Karan iyi yükselerek kafayı vurdu. Meşin yuvarlak köşeden ağlara takıldı.

G.Saray Ümit Karan'ın kafa golüyle Ankaraspor deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

13. dakika. Ankaraspor'da Hürriyet sakatlanarak yerini Neca'ya bıraktı.

14. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattan etkili gelişti. Neca'nın ayağından seken meşin yuvarlak ceza sahası önünde Theo'nun önünde kaldı. Bu futbolcu bekletmeden yerden sert vurdu. Top kalenin yanından auta çıktı.

17. dakika. Ankaraspor Uğur ile kaleyi etkili bir şutla yokladı. Sağdan gelişen atakta Özer ceza sahasına sokulup yerden 18 yayı üzerine pasını çıkarttı. Uğur gerilerden gelerek sol ayağıyla çok sert vurdu. Kaleci Aykut'un uzandığı köşeden meşin yuvarlak yan direği yalıyarak auta çıktı.

19. dakika. G.Saray sol çarprazdan Lincoln ile serbest vuruş kullandı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topa Ankara savunmasında Batak kafayı Servet'in üzerinden vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakika. G.Saray sol kanattan Lincoln ile köşe vuruşu kullandı. Sambacı'nın ön direğe kestiği ortayı De Nigris kafayı vurarak taça gönderdi.

25. dakika. G.Saray sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda rakip kalede etkili oldu. Lincoln ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmanın kafa ile karşıladığı meşin yuvarlağı 18 yayı üzerinde kontrol eden Volkan Yaman sert vurdu. Kaleci Senecky üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti.

30. dakika. Karşılaşmada yarım saatlik bölüm geride kaldı. G.Saray'ın Ankaraspor  deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

33. dakika. Ankaraspor atağında Özer sol kanada doğru hareketlen De Nigris'e attı pasını. De Nigris'in ortası Aykut çıktı aldı bu topu..

35. dakika. Batak'ın geri pası kısa düştü.. Senecky çıktı son anda uzaklaştırdı bu topu..

40. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son 5 dakika. G.Saray'ın üstünlüğü sürüyor.

41. dakika. G.Saray atağı sol kanattan hızlı gelişti. Volkan, Mehmet Güven'nin pasında sol çizgiden süratle ceza sahasına sokulup arka direğe ortasını yaptı. Lincoln topun gelişine vurdu. Zayıf giden meşin yuvarlağı Senecky kolaylıkla kontrol etti.

44. dakika. Ankaraspor atağında Neca rakip ceza sahası önünde Servet'in müdahalesiye yerde kaldı. Hakem kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruşu Ankaraspor'a verdi.

45. dakika. Ankaraspor'da serbest vuruşu Bilal kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda barajdan seken meşin yuvarlak kornere çıktı.

GOL... 45. dakika. Ankaraspor beraberlik golünü De Nigris ile buldu.

Ankaraspor De Nigris ile G.Saray karşısında skoru 1-1 yaptı.

Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Ankaraspor başladı...

46. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattan etkili gelişti. Bilal'nın ceza sahasına gönderdiği topu savunma uzaklaştıramadı. Arka direkte göğsüyle meşin yuvarlağı kontrol eden Özer'in çevirdiği ortayı Meira ayak koyarak kornere çeldi.

48. dakika. Ankaraspor bu yarıya etkili başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Özer'in pasında ceza sahasında topla buluşan Bilal uzak köşeye plase bir vuruş çıkarttı. Aykut'un uzandığı noktadan meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı.

49. dakika. G.Saray'da Kewell uzaktan şansını denedi. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Kewell yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

50. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattın hızlı gelişti. Bilal'ın derin pasında De Nigris, karşısındaki Murat Akça'dan şık çalımlarla sıyrılıp sıfıra kadar inip ortasını yaptı. Servet kademede ayak koyarak büyük bir tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

Skibbe'nin bu maçta sahaya sürdüğü 18'lik Murat Akça De Nigris'in karşısında zor anlar yaşıyor.

53. dakika. Ankaraspor orta sahadan uzun bir topla rakip yarı sahaya geçti. Ceza sahasının önüne düşen meşin yuvarlağı Servet, De Nigris'ten önce kafayı vurarak kalecisine kazandırdı.

54. dakika. Ankaraspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Bilal'ın ön direğe kestiği orta sekerek arka direğe açıldı. Sabri kademeye girerek meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

55. dakika. Sahada tartışan Ankaraspor'da De Nigris ve G.Saray'dan Servet sarı kart gördüler.

58. dakika. Ankaraspor'da De Nigris yerini Mehmet Çakır'a bıraktı.

61. dakika. G.Saray sol kanattan Lincoln ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasında Servet'in havalandırdığı meşin yuvalak kale sahasına indi. Kaleci Senecky son anda çıkarak Arda'nın üzerinden topu yumrukladı.

62. dakika. G.Saray atağı sol kanattan devam etti. Ceza sahasına gönderilen ortada Ankara savunmasında Kaleci Senecky ve Batak bir anlaşmazlık yaşadı. Batak topu kafa ile dışarı atmak isterken az daha kendi ağlarına gönderiyordu. Meşin yuvalak direğin hemen dibinden dışarı çıktı.

64. dakika. Ankaraspor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Özer'in pasında savunmanın arkasına hareketlenen Mehmet Çakır korner direğine yakın bir noktadan topu kontrol edip ortasını yaptı. Volkan Yaman ayak koyarak topu kornere çeldi.

65. dakika. Ankaraspor 2. gole Neca ile çok yaklaştı. Soldan Bilal'in ceza sahasına gönderdiği topu arka direkte Mehmet Çakır göğsüyle indirip kale sahasına çevirdi. Theo sırtı dönüp pozisyonda pasını Neca'ya bıraktı. Neca'nın vuruşunda altıpas üzerinde yerde kalan Servet'ten seken top üst direkten oyun alanına geri döndü.

69. dakika. G.Saray'da Kewell yerini Alparslan Erdem'e bıraktı.

70. dakika. G.Saray rakip kalede Ümit Karan ile etkili oldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Karan çok sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı.

73. dakika. G.Saray savunmasından iyi paslarla çıktı. Orta sahada topla buluşan Lincoln sağdan bindiren Arda'ya pasını bıraktı. Arda topu rakibinden söküp 18 yayı üzerindeki Ümit Karan'ı düşündü. Karan'ın arkasında arkadaşı olduğu düşüncesiyle bıraktığı topu Ankara savunması kontrol etti.

75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakika. Başkent'te 1-1'lik eşitlik var. Ankaraspor bu yarıda G.Saray'a oranla daha etkili bir futbol ortaya koydu.

76. dakika. Ankaraspor sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Mehmet Çakır ile kullandı. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği kavisli orta kaleye yöneldi. Aytun tehlikeli şekilde gelen topu kapanarak kontrol etti.

77. dakika. Ankaraspor'da Uğur Demirkol sarı kart gördü.

80. dakika. Maçta son 10 dakika. 1-1'lik eşitlik sürüyor. Oyun ortada iki ekipte golü düşünüyor.





Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,173 µs