En Sıcak Konular

CHP'nin bittiği an!

30 Ekim 2008 13:38 tsi
CHP'nin bittiği an! Halkın değerleriyle, kültürüyle, tarihiyle sürekli kavga eden CHP, şimdi de Yavuz Sultan Selim'e kafayı taktı hem de kimin kaleminden çıkan bir yazıyla...

İsminde halk ibaresi bulunan CHP'nin halkın değerlerine karşı düşmanlığı dur durak bilmiyor. Bir gün Genel Sekreteri Peygamber Efendimiz'e (sav) hakaret ederken, diğer bir gün milletvekili İslam'ın emri başörtüsüne dil uzatıyor. CHP son olarak da, partinin resmî yayın organında Türk tarihine adını altın harflerle kazıtan Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim'e ve öncülük ettiği hizmetlerden dolayı dünyanın kendisine gıpta ile baktığı Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaret etti.

CHP'nin aylık yayın organı Halk Gazetesi'nin son sayısının okurlardan gelen yazıların yayınlandığı bölümünde, “Türk Gençlerine İlk Talimat” isimli bir yazı kaleme alan Yaşar Paşaoğlu isimli şahıs, saçma sapan görüşler eşliğinde tarihimize yönelik hakaretleri dile getirdi.

“Gerçek İnanç Felsefesi” isimli “39 ilke”den oluşan bir misyonu dillendirdiğini anlatan Paşaoğlu, her bin yılda bir Türkler'in hata yaptığını, bugünlerde de o hatanın sonuçlarının görüldüğünü savunarak, yakın bir zamanda AK Parti iktidarından kurtularak yeni bir döneme geçileceğini öne sürdü.

Yazısında daha sonra “Türk tarihindeki kara lekeler”den sözeden Yaşar Paşaoğlu, şu herzeleri savurdu: “Bizim tarihimizin en kara lekeleri Sultan Yavuz Selim ve Fethullah Gülen'dir. Onların, bizleri karanlıklara götüren yollarını silmemiz gerekir.”


Başta Deniz Baykal olmak üzere ilgili CHP yetkililerinin onayı ile yayınlanan Halk Gazetesi'nde bu akla ziyan yazıyı yazan şahısın kimliği ise CHP'nin ne hallere düştüğünü gözler önüne seren bir ibret vesikası gibi.Ve bu vesika halen CHP'nin resmi internet sitesinde yayınlanmaya devam ediyor.

 


 

ŞİMDİ SIKI DURUN

Peki CHP'nin resmi gezetesi olan ve Baykal'ın onayı ile yazıların yayınlandığı bu gazetede bu bölücü yazıyı yazan şahıs kim biliyor musunuz? Yaşar Paşaoğlu.Peki kim bu Paşaoğlu? Bir hava korsanı. Evet yanlış duymadınız CHP'nin resmi gazetesinde kendine yer bulan ve yazısı büyük puntolarla yayınlanan şahıs, bundan sadece 15 gün önce (15-EKİM-2008) Antalya-St Petersburg seferini yapmak için sabah 10.30 sıralarında havalanan THY'ye ait CK 3105 uçuş numaralı Düzce isimli Airbus A320 uçağını kaçırmaya çalışan sarhoş korsanın ta kendisi. İşin garip tarafı korsanın bu yazısı ile uçak kaçırma eylemi neredeyse aynı tarihlere denk geliyor.Antalya'da Yaşar Paşaoğlu olarak bilinen Yasha Rashidov'un daha öncede çeşitli eylemlerde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

 
YAŞAR PAŞAOĞLU KİMDİR

Paşaoğlu, Antalya Lara`da da 29 Eylül 2005 tarihinde şeytana kilit vurduk adı altında bir eylem düzenlemiş, daha sonra ise 9 Aralık 2005 yılında AK Parti'de yaptığı eylemle ön plana çıkmıştı.

 

 



AK Parti'nin basına sansür uyguladığını öne süren Paşaoğlu, "Bu partinin kapatılması lazım. En kısa zamanda. Tayyip Erdoğan'a ve Abdullah Gül'e 5 yıl siyasetin yasaklanması lazım." demesi üzerine partililerin Paşaoğlu'nu dövme girişimini dönemin il başkanı Hamza Taş önlemişti. Son olarak ise Ramazan Bayramı'nda Deniz Baykal'ın önünü keserek "AKP istifa" sloganı atmıştı.

 

Kendisini, Radikal Kemalist Partisi kurucusu ve genel başkanı olarak tanıtan Paşaoğlu'nun akli dengesinin yerinde olmadığı ve uçakta sürekli alkol servisi istediği öne sürülmüştü.Rashdov'un www.rkp9.com adında bir de sitesinin de olduğu ortaya çıktı.

 



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,114 µs