En Sıcak Konular

Gaziantep arayı açtı

29 Ekim 2008 17:00 tsi
Hafta sonu Hüseyin Avni Aker'de oynana lig maçında yenişemeyen Trabzonspor il Gaziantep bu sefer Kamil Ocak'ta kupa için kapışıyor.

Gaziantepspor beraberliği ile liderlik fırsatını kaçıran Bordo-Mavililer, deplasmanda kazanarak hem 2 maçlık suskunluğunu bozmak hem de Fortis Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Bu maç için uçak ile Gaziantep'e gelen Bordo-mavililer maçın ardından perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için İstanbul'a gidecek.

İşte ilk 11'ler

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, İsmail Şencan

GAZİANTEPSPOR: Tolgahan, Erkan, Bekir, Deumi, Ivan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Tabata, Murat Ceylan, Erman, Eduardo


TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Giray, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Yattara, Isaac, Gökhan

Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda bugün Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor...

 

- Trabzonspoar'da Katar'a transferi son anda yarım kalan ve takıma geri dönen Yattara kaptan olarka sahada... 

- Maçın başlamasına artık dakikalar var. İki takımda hazır.  Cumhuriyet Bayramı coşkusu Kamil Ocak Stadı tribünlerine de yansımış durumda...

Maç hakem Hüseyin Göçek'in düdüğü ve Trabzonspor'un santra vuruşu ile başladı. Ancak Trabzonspor kendi arasında paslaşırken Gaziantep kaptığı topla maçın ilk atağını gerçekleştiren ekip oldu.

DK 2 Tabata'nın pası ile Eduardo cezalanına hareketlendiği anda defans topu kornere attı. Kornerden gelen vuruşta Eduardo topa yükseldi, kaleci Silva topa ulaşamadı ama top az farkla avuta gitti....

DK 3 Trabzonspor tam sahada yaptığı presle rakibinin paslaşmasını engelleyerek top kapmaya çalışıyor.

DK 5 Antep savunmasının kaptırdığı topta Gökhan Ünal cezasahasıba girerken vurdu. Defansa çarpan top Gaziantepli oyuncuların ayağında kaldı.

DK 8 Gaziantepspor, soldan Souza'ya yapılan faul sonucu serbest vuruşu kullandı. Tabata topu ön direğe kesti. Trabzon savunması kafayla karşıladı.

DK 10 Maçta gol yok: 0-0

DK 12 Gaziantepspor hızlı çıktı. Murat hızla rakip yer alana bindirme yaptı. Topu ayağından çok açınca topu kaybetti.

DK 14 Gaziantepspor bu dakikada kendi sahasında hazırlık pasları yaptı.

DK 16 Murat'tan ceza sahasına süratle koşu yapan Mehmet Yozgatlı'ya mükemmel bir pas. Mehmet Yozgatlı topu kontrol etti, aut çizgisi üzerinden topu çevirmeyi başardı. Song son anda araya girdi.

DK 17 Trabzonspor etkili geldi. Gökhan Ünal ceza sahası çizgisi üzerinden İsaac'a topu attı. İsaac topa tam vuracakken kaleci Tolgahan yatarak topu kontrol etti.

DK 20 Gaziantepspor'da İvan soldan ceza sahasına ortaladı. Tabata'dan önce Song kafayla karşıladı..

DK 23 Yattara, cezasahası sol çaprazdan serbest atış kullandı. Ön direğe gelen topu savunma uzaklaştırdı.

DK 27 Gaziantepspor bu dakiakda gole çok yaklaştı. Tabata'nın kullandığı korner atışında Erman kafayı vurdu. Top defansa çıktı kornere çıktı.

DK 28 Antep kornerle Trabzon kalesini ablukaya aldı.  Tabata yine ortaladı Bekir vurdu top yine kornere çıktı. Tabata tekrar kullandı, defanstan gelen topu bu sefr kaleye yolladı, Sylva güçlükle önledi.

DK 30 Antep bu sefer serbest atışla geldi. Tabata cezasahasına kesti Hüseyin taca attı. Gelen topa Murat çok set vurdu, Serkan kornere çeldi. Tabata'nın kullandığı korner kaleci Sylva'da kaldı.

DK 31 Üç dakiakda 5 korner atışı kullnan ev sahibi Gaziantepspor  baskısını artırdı.

DK 32 Üç dakiakda 5 korner atışı kullnan ev sahibi Gaziantepspor  baskısını artırdı.

DK 35 Trabzonspor'da Selçuk uzak mesafeden kaleye vurdu. Top savunmadan sekti. Ardından kaleci Tolgahan topu uzaklaştırdı.

DK 36 Trabzonspor maçtaki 2. kornerini kullandı. Soldan Yattara ceza sahasına ortaladı. Savunmadan seken topa Song vurmak isterken Mehmet Yozgatlı araya girdi.

DK 38 Gaziantepspor yine çok etkili geldi. Sağ kanattan Murat ceza sahasına mithiş bindirdi. Topu yerden içeri doldurdu. Song, son anda topu kontrol etti.

DK 40 Trabzonspor'da Yattara sol çaprazdan kaleye 30 metre mesafeden serbest vuruşu kullandı. Kavisli ortasını kaleci Tolgahan kontrol etti.

DK 43 İvan ceza sahasının sağından topu Murat'a attı. Murat iki rakibinden sıyrıldı, Üçüncüyü denedi, topu kaptırdı.

DK 45 Gaziantepspor Tabata ile gole yaklaştı. Cezasahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Tabata son vuruşu yaparken Song araya girdi. Tabata yerde kaldı. Antepliler penaltı diye hakeme koştu. Ama hakem hiç oralı olmadı. 

Maçta ilk yarı bitti.

İkinci yarı Golle başladı

DK 47 Gollllllllllllllllllllllllllllll... Trabzorspor ikinci yarıya golle başladı. Gökhan Ünal ortaladı Isaac kafayı vurdu ve goooooollllll....

DK 50 Golden sonra Antep oyuna hakim olmaya çalışıyor..

DK 51 Gollllllllllllllllllllllllllllll... Eduardo . Mehmet Yozgatlı tabata ile paslaşarak kullnadı korneri. İçeri kesilen topta karambol oluştu. Bir türlü uzaklaştırılamayan topa Eduardo vurdu ve top ağlarda. Kamil Ocak'ta skor 1-1...

DK 53 Gaziantepspor berbaerliği yakaldıkatan sonra ikinci gol için bastırıyor. Mehmet Yozgatlı'nın sert şutu kaleye giderken Giray'ın sırtından döndü.

DK 56 Maçta ilk Sarı kart, Tabata'yı düşüren Yattara'ya.

DK 57 Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Tabata çalımlarla soldan Trabzonspor kalesine geldi. Ortasını yaptı. Top savunmaya çarparak havalandı. Son olarak Eduardo şık bir vuruş yaparak topu keleye gönderdi. Kaleciyi geçen topu Song uzaklaştırdı.

DK 59 Faulden oluşan serbest atışı Tabata kullandı, Trabzon defansı topu kornere gönderdi. Tabata korneri kullandın Trabzonspor defansı yine başarılı.

DK 61 Gaziantepspor kaleyi karşıdan gören noktadan Tabata ile serbest atış kullandı. tabata'nın şutunda top kaleci Sylva'da kaldı.

DK 63 Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Tabata çalımlarla soldan Trabzonspor kalesine geldi. Ortasını yaptı. Top savunmaya çarparak havalandı. Son olarak Eduardo şık bir vuruş yaparak topu keleye gönderdi. Kaleciyi geçen topu Song uzaklaştırdı.

DK 64 Gollllllllllllllllllllllllllllll...  Tabata. Mehmet Yozgatlı ile duvar pasına giren Erman Güraçar ceza sahasına aşırtma pas attı. Tabata, Sylva ile karşı karşıya kaldı. Üstten aşırttığı top ağlarla buluştu. Gaziantepspor 1-0 yenilgiden, 2-1 öne geçti. 

DK 66 Ferhat Tabata'ya faul yaptı. Karara itiraz eden Serkan hakem Hüseyin Göçek tarafından Sarı kart ile cezalandırıldı.

DK 68 Trabzonspor'da Ceyhun oyundan çıkarken yerine Umut Bulut girdi.

DK 69 Trabzonspor Umut'un oyuna girmesi ile sahada 4 forvetle mücaele ediyor.

DK 70 Gaziantepspor yine tehlikeli geldi. Mehmet Yozgatlı'nın ortasında Tabata vurcakken Ferhat araya girdi.

DK 71 Trabzonspor'un sağ kanadı ve ortsa sahası çok açık veriyor.  Mehmet Yozgatlı sol kanttan geldi. Çok sert vurdu. Kaleci Sylva topu köşeden aldı.

DK 74 Gaziantepspor oyunda ilk değişikliğini yapıyor. Maçın etkili ismi Mehmet Yozgatlı yerini Hakan Bayraktar'a bıraktı.

DK 76 Trabzonspor'da Giray orta sahadan topu ceza sahasına doldurdu. Umut kafayı vurdu. Top üstten auta gitti.

DK 79 Gaziantepspor'da beraberlik golünü atan Eduardo oyundan çıktı yerine Ahmet girdi. Her iki takım da ikişer oyuncu değişikliğini kullandı.

DK 81 Tabata çok sert vurdu Sylva kornere çeldi.

DK 83 Gollllllllllllllllllllllllllllll... Bekir. Deumi sol çaprazdan çok sert vurdu. Dönen topu Erman takip etti. Deumi tekrar bu sefer içeri kesti. Bekir topuğu ile çok klas vurdu ve top sol direk dibinden ağlarla buluştu. Gaziantep'de skor 3-1

DK 85 Trabzonspor farkı bire indirme çabasında. İsaac soldan ceza sahasına girdi. Aut çizgisi üzerinden topu yerden içeri çevirdi. Gazianetepspor savunması topu karşıladı.

DK 87 Gaziantepsor'da oyuncu değşikliği. Erman oyundan çıktı. Yerine Mustafa girdi.

Ayrıntılar gelecek...



Bu haber 525 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,815 µs