En Sıcak Konular

Ali Koç: Bizi izlemeye devam edin

25 Ekim 2008 22:46 tsi
Fenerbahçe'nin, 5 - 2 kazandığı maçtan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, bu maçla beraber çıkışa geçtiklerini belirterek, ''Bizi izlemeye devam edin'' dedi.

Asbaşkan Ali Koç, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Ben bu akşam futbolcularımızı geçmiş haftalara nazaran çok daha farklı gördüm. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz ruhuyla mücadele ettiler. Tribünlerde de bu yağmura rağmen inanılmaz bir destek vardı ve takımımızın ihtiyacı olan patlamayı bu maçta gerçekleştir. Nasıl ki işler iyiye giderken bir iki kötü sonuçla her şey kötüye gitmeyecek diyorsak, bir iki iyi sonuçla da her şey düzelmiş sayılmaz ama bizim takımımız iyi bir yolda. 3-4 hafta içinde de seriye bağlayabilirsek her şey güzel olacak inşallah. Top yuvarlaktır. Londra'da alabileceğimiz bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiamızı da sürdürebiliriz ama olmasa da taraftar bu takıma olan desteğini devam ettirmeli. Bursaspor galibiyetiyle beraber çıkışa geçeceğimizi umuyorum. Bizi izlemeye devam edin."

- ŞEKİP MOSTUROĞLU: ''BİZİM TAKIMIMIZIN KALİTESİ BELLİ'' -

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise Bursaspor ile oynadıkları maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Mosturoğlu, hakemleri eleştirerek, şunları söyledi; "Bizim takımımızın kalitesi belli. Bu durumda olmamamız gerekiyordu. 2 hafta üst üste alınan galibiyetler ilaç gibi geldi. Umarım bu durum sürer. Bu nokta bizim için çok önemli bir noktaydı ve bu noktayı kazasız atlatmak önemliydi. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Değişen federasyonla birlikte biz hakem hatalarını hiç dile getirmedik. Canımız çok yanmasına rağmen yöneticilere güven duyduğumuz için bu durumları gündeme taşımadık ama bugün hakemin çok kötü bir maç yönettiğini düşünüyorum. Özellikle maçın ilk yarısında bir gol ve bir penaltımız verilmedi. Bu durum da kazanacağımız bir maçı tehlikeye atabilirdi, tribünde istenmeyen olaylar olması durumunda gelecek haftaki Galatasaray maçı öncesinde sahamız kapanabilirdi. Hakemler için hep 'İç saha takımına ezilmeyin' söylentisi dolaşıyor ama her şeyden önce adil olmak zorundalar. Bu sezonda da çok ilginç hakem hataları var. Antep maçında 0-0'ken verilmeyen penaltımız, Sivas maçında da 1-0 öndeyken ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan golümüz var. Az önce de söyledim. Edu'nun ayağı çatladı ama hakem faul vermedi. Alex'in yediği tekmeyle omzu çıktı hakem o pozisyonda faul vermedi. Emre'nin de yediği tekmelerin ardından sakatlık geçirdi. Belki de Milli Takım'ın bu yüzden puan kaybetti. Sonra da Emre'ye kronik sakat, sakatlığı nüksetti diyorlar. Biz hakem hatalarının sürekli bize değil, kimseye tekrar etmemesini istemiyoruz. Bu konuda mutlaka bir önlem alınmalı."

Öte yandan bu sezon ilk kez Fenerbahçe forması giyen ve ilk maçında golle tanışan Deivid ise, ''Sakatlığım geçti, ilk kez forma giydiğim için mutluyum. Sahaya çıkarken daha önce hayatını kaybeden annemin yanımda olduğunu düşündümk ve bu duygularla sahaya çıktım. Yağmurlu bir havada sakatlanmıştım, yine yağmurlu bir havada sahalara döndüm. Gol attığım için de mutluyum.'' dedi.

cihan



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,629 µs