yağmur gibi yağdı! | " /> yağmur gibi yağdı! | "/>

En Sıcak Konular

Kadıköy'de goller yağmur gibi yağdı!

25 Ekim 2008 21:31 tsi
Kadıköy'de goller yağmur gibi yağdı! Avrupa kulvarında taraftarını üzen Fenerbahçe, bugün Bursaspor'a gol olup yağdı. Maçta 7 gol atıldı! Kim kaç gol attı, maçın skoru ne?

Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Fenerbahçe Bursaspor karşısında bir açıldı, pir açıldı. Zirve mücadelesinde iddiasını sürdüren Bursaspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini 5-2 yenerek zirveyle puan farkını 6'ya indirdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe 6. dakikada öne geçti. Bu dakikada Alex'in sağdan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde altı pasta kaleci Ivankov'dan önce davranıp kafayı vuran Lugano, topu filelere gönderdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, Güiza ve Uğur Boral'la bulduğu pozisyonlardan yararlanamazken, konuk Bursaspor da Sercan ve Mustafa Sarp'la bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe, Uğur Boral'ın 50. dakikada kendi çabasıyla geliştirdiği golle farkı ikiye çıkardı ve oyunda rahatladı.
 
Bu golden sonra hızlanan karşılıklı ataklarda yakaladığı fırsatları değerlendiren Fenerbahçe, 67'de Edu ve 75. dakikada Alex'in golleriyle farkı 4'e çıkardı. Bursaspor 79. dakikada Rodrigues'in golüyle farkı 32e indirirken, 82. dakikada Selçuk'un ikinci sarı karttan oyun dışı kalmasıyla kontrollü oyuna dönen Fenerbahçe, 88. dakikada Bekir Ozan'ın golüne engel olamasa da 90. dakikada  gelen Deivid'in golü skoru ilan etti.



Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,985 µs