Aktütün provakasyonuna baskın! | " /> Aktütün provakasyonuna baskın! | "/>

En Sıcak Konular

Aktütün provakasyonuna baskın!

25 Ekim 2008 12:45 tsi
Aktütün provakasyonuna baskın! Gözaltına alınan eski Sarıyer Savcısı ve tutuklanan korumasıyla ilgili şok bilgiler ortaya çıktı. İşte Ergenekon'un son anda engellenen Aktütün provakasyonu...

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Sarıyer eski savcısı Ertaç Giray'ın koruması Hüseyin Keskin “Aktütün” saldırısını protesto etmek için Savcı Giray'dan aldığı iddia edilen ruhsatsız bir tabanca ile Sarıkamış'ta kanlı bir eylem gerçekleştirmek üzereyken yakalandığı iddia edildi. 

Ergenekon operasyonu kapsamında Sarıyer eski Savcısı Ertaç Giray, İstanbul'da, koruması Hüseyin Keskin ise Kars'ın Sarıkamış ilçesinde gözaltına alındı. Savcı ve koruması İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 3 gün süresince aralıksız olarak sorgulandı.

ERGENEKON'DAN AKTÜTÜN PROVAKASYONU
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer eski Savcısı Ertaç Giray'ın koruması olan, Hüseyin Keskin'in, bir süre önce PKK militanlarının Aktütün Karakolu'nu basmasını protesto için kanlı bir eylem hazırlığında olduğundan şüphelendi.

SAVCI KORUMASI TAKİBE ALINDI
Bunun üzerine özel bir ekip, savcı Ertaç Giray'ın koruması Hüseyin Keskin'i adım adım takibe aldı. Keskin, Giray'dan aldığı iddia edilen ruhsatsız bir tabanca ile Kars Sarıkamış'a hareket etti.

AKTÜTÜN PROVAKASYONU SON ANDA ENGELLENDİ
İddialara göre, Hüseyin Keskin'in Sarıkamış'ta kanlı bir eylem hazırlığında olduğunu belirleyen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Keskin'i adım adım Sarıkamış'a kadar izledi. Sarıkamış'ta Aktütün'ün sözde intikamını almak isteyen Hüseyin Keskin, “PKK” yanlısı tüzel bir gruba yönelik silahlı saldırı hazırlığındayken suçüstü yakalandı.

SİLAHI SAVCI MI VERDİ?
Hüseyin Keskin'in Sarıkamış'ta suçüstü yakalanmasının ardından İstanbul'da da operasyon için düğmeye basıldı. Sarıyer Cumhuriyet eski Savcısı Ertaç Giray'da Şişli'deki evinde kıskıvrak yakalandı. Polis, Sarıkamış'ta kanlı Aktütün provakasyonu yapmaya hazırlanan Hüseyin Keskin'e silahı savcı Ertaç Giray'ın verip vermediğini araştırdı.

PROVAKATİF KORUMA TUTUKLANDI
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak 3 gün süresince sorgulanan eski Savcı Ertaç Giray çıkarıldığı İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, elinde silahıyla kanlı eylem hazırlığında bulunan koruması Hüseyin Keskin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gazeteport

 



Bu haber 1,294 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,555 µs