en uçuk seçim vaadi! | " /> en uçuk seçim vaadi! | "/>

En Sıcak Konular

Ankara'da en uçuk seçim vaadi!

23 Ekim 2008 08:12 tsi
Ankara'da en uçuk seçim vaadi! 

Ankaralı bu seçimlerde çok eğlenecek. Turgut Altınok önce Gökçek'e çattı. Ardından da ilk vaatte bulundu. İşte o seçim vaadi;

Bu seçim Ankara'da çok şenlikli geçecek. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday olduğunu açıklayan Turgut Altınok, diğer aday adayı Melih Gökçek'e göndermelerde bulundu. Siyasetin, ''hiç kimsenin hırsını ve kinini deneme pisti olmaması gerektiğini'' söyledi. Ve "Keçiören Belediyesi olarak Aralık ayında Ankara'ya denizi getireceğiz" dedi.

ASFALT YAPMAKLA ÖVÜNÜLMEZ

Altınok, Türkiye Genç İş Adamları Derneğinin (TÜGİAD), belediye başkan adaylarını tanımak ve projeleri hakkında bilgi almak amacıyla düzenlediği toplantıda, belediye başkanlığında bakış açısının ''adalet ve hizmet'' olması gerektiğini söyledi.

Hiç kimsenin asfalt yaptığı ve trafik sorununu çözdüğü iddiasıyla övünmemesi gerektiğini ifade eden Altınok, şunları kaydetti:

''Çünkü bir belediye başkanı olarak bunları yapmak sizin asli göreviniz. Önemli olan vizyon anlamında kente ne kazandırdığınızdır. Belediye başkanlarının karnelerini bunlara göre ölçmek gerekir. Vatandaşın da bir çok şeyden haberi yok. Örneğin belediye başkanının bir yatırımı yaparken verdiği, aldığı rakam, borç gibi konulardan çok haberdar değiller. Biz belediye olarak Türkiye'de ilkleri yaptık.''

BİZ ANKARA'YA DENİZİ GETİRECEĞİZ

Şelale, Estergon Kalesi ve teleferik hizmetinin ''ilkler'' kategorisinde sıralanabileceğini bildiren Altınok, yurt içi ve yurt dışından gelen konukların kaleyi görmeden ve teleferiğe binmeden Ankara'dan ayrılmadıklarını söyledi.

Yoğun ilgi olan teleferiğin kendini 3 yılda amorti edeceğini anlatan Altınok, ''Aralık ayında da Ankara'ya denizi getireceğiz. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz dev akvaryumla şehri daha sevimli hale getireceğiz. Deniz altında yaşayan tüm canlıları burada barındırarak, çocuklar ve yetişkinler için hoş bir atmosfer ortaya koyacağız'' dedi.

KÜÇÜK HESAP YAPILMAMALI

Bir katılımcının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz arasındaki tartışma ve gerginliği nasıl değerlendirdiği sorması üzerine Altınok, ''Ankara'da birlik ve beraberlik içinde olunmalıdır. Ankara'da barış içinde olunmalıdır. Bazı değerlerin ticareti yapılmamalıdır. Sivil toplu örgütleri ile işbirliği içinde olunmalıdır. Küçük hesapların peşinde olmak yanlıştır. İnsanlar kendini aşmalıdır'' diye konuştu.

Altınok, ''siyasetin, hiç kimsenin hırsını ve kinini deneme pisti olmaması gerektiğini'' belirterek, ''Sizi seçen, seçmeyen herkesin iradesine saygı göstermelisiniz'' dedi.

Belediye başkanına düşen görevin, bulunduğu bölgenin ''birlik ve beraberliğini sağlamak ve kucaklamak'' olduğunu ifade eden Altınok, ''İşte bu belediye başkanının rozetidir'' şeklinde konuştu.

aa



Bu haber 748 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,450 µs