En Sıcak Konular

Terim'in maaşını eleştirenleri kınadı

21 Ekim 2008 19:50 tsi
Hıncal Uluç, Meclis'te bile tartışma konusu olan Fatih Terim'in maaşını yüksek bulanlara 'Ayıptır' dedi. Ancak, Terim'i yine de eleştirecek bir şey buldu.

Gazeteci-Yazar Hıncal Uluç, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in Avrupa Şampiyonası sonrası Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakması gerektiğini belirterek, deneyimli teknik adamın kendisini dinlemediğini söyledi.

İsminin verildiği okulu açmak için memleketi Kilis'e gelen, Gazeteci-Yazar Hıncal Uluç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatih Terim ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Uluç, Fatih Terim'e verilecek maaşın polemik haline gelmesinin çok çirkin bir tartışma olduğunu belirterek, Türkiye'de tartışmaların bu kadar ucuzlatılmasına karşı olduğunu söyledi.

Türkiye'de A Milli Takım teknik direktörüne Avrupa standartlarında maaş verilemiyorsa bunun bir ayıp olduğunu ifade eden Hıncal Uluç, "Türkiye Cumhuriyeti Milli Takım teknik direktörüne Avrupa standartlarında maaş veremiyorsa bize ayıp, veriyorsa bunu tartışma konusu yapanlara ayıp. Fatih Terim'e ödenen para hiç anormal bir para değil, o zaman Türkiye ekonomik kriz içerisinde deyip benim Sabah Gazetesi'ne başvurup maaşımı bin liraya indirin demem lazım" dedi.

Uluç, Fatih Terim'in Avrupa Şampiyonası'nın ardından Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakması gerektiğini savunarak, "Sevgili Fatih'e gel şu işi bırak dedim. Çünkü bu işin sonu karanlık görünüyor. Fatih Terim dinlemedi. Onu daha fazla sevenler var. Onları dinledi, şimdi pirincin taşını nasıl ayıklayacağını düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Anadolu kulüplerinin şampiyonluğa oynamak gibi bir niyetlerinin olmadığını vurgulayan Uluç, "Gaziantepspor diyoruz, kendi sahasında yenilmiş, Kayserispor diyoruz, kendi sahasında yenilmiş, işte Bursaspor diyoruz kendi sahasında yenilmiş, bu takımların hiç biri biz şampiyonluğa oynuyoruz, biz şampiyon oluruz demiyorlar kafalarında. Kümede kalalım, hele bir de UEFA'ya gidersek diye düşünüyorlar. Küçük hedefleriniz olduğu sürece küçük takım olursunuz. Bunu söyleyince bana kızıyorlar. Gaziantepspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın gibi kaliteli tesisleri var. Gaziantepspor'un, Belediyespor, GASKİSpor gibi 2 takımı var. Bu takımların amaçları, birinci takıma Gaziantepspor'a alt yapıdan oyuncu yetiştirmek. Gaziantepspor'un harika tesisleri var. Belediyespor'un harika tesisleri var. GASKİSpor'un harika tesisleri var. Buraya ne lazım ise yapılmış, ama Gaziantepspor'a şampiyon yapacağım diye gelen bir antrenör Ve başkan yok" şeklinde konuştu.

iha



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,344 µs