En Sıcak Konular

'Özal'ın seçtiği 100 Türk' projesi

21 Ekim 2008 17:37 tsi
Anavatan partisinin kongresi 26 Ekim'de... Genel Başkan adaylarından Salih Uzun Kongre öncesi önemli mesajlar verdi. Erkan Mumcu ve Mesut Yılmaz'ın desteğini almış görünen Uzun önemli bir vaatte de bulundu.. Ayrıntılar..

Anavatan partisinin kongresine çok az bir zaman kaldı..

Erkan Mumcu, Mesut Yılmaz, Genel Başkan yardımcılarından Ebru Kurban Yaldız, Niyazi Kahveci ve Esat Bütün’ün tam destek verdiği Mülkiyeli Genel Başkan adayı Salih Uzun’a, gezilerinde teşkilatların büyük ilgi gösterdikleri öğrenildi.

SALİH UZUNDAN ÇOK ÖNEMLİ VAAT

Salih Uzun, Kongrede genel başkan adayının çok olmasının Anavatan’ın güçlü bir şekilde ayakta kaldığının göstergesi olduğuna işaret ederek, bu yarışın aile içinde hizmet yarışı olduğunu söyledi.

Anavatan’ın geçen yıllar da çok talihsiz olaylarla karşılaştığına da dikkat çeken Salih Uzun partililerine şu mesajı verdi.

“Sayın Genel Başkanımız Erkan Mumcu gelişmelerden netice almak için tüm iyi niyetlerini ortaya koymuştur. Bunu herkes bilmektedir. Ama birileri bu iyi niyeti büyük şekilde istismar ederek Sayın Mumcu’yu ve dolayısı ile Anavatan’ı kamuoyunda zora sokmuştur. Sayın eski Genel başkanımız Mesut Yılmaz da partimizi iktidara taşımıştır. Bu iki değerli liderin desteğini almaktan büyük onur duymaktayım. Keza başkanlık divanındaki arkadaşlarımın da önemli destekleri beni daha da cesaretlendirmiştir. Nasip olur seçilirsem ilk hedefte rahmetli Turgut Özal’ın “ 100 Türk büyüğü olarak” açıkladığı isimleri tek tek ziyaret edip yeniden partimizin çatısı altında bulunmalarını sağlayacağım. Yine aynı zamanda DP ile milli bir birliktelikte iyi niyetlerimizi muhafaza etmekteyiz ama istismar edilmediği sürece. Tüm Anavatanlıları 25–26 Ekimde kongre salonunda bekliyoruz. Yeniden şahlanışı o salonda başlatalım”

İŞTE ADAYLAR

Anavatan Kongresinde Metin Karadayı, Ahmet Özal, Salih Uzun, Mahmut Koçak ve Murat Akdeniz genel başkan adayı olarak delegelerden oy isteyecek.

haber 10



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,696 µs