Bin kişi öldürmüşümdür' | " /> Bin kişi öldürmüşümdür' | "/>

En Sıcak Konular

'Bin kişi öldürmüşümdür'

20 Ekim 2008 21:30 tsi
'Bin kişi öldürmüşümdür'
"Uğur Dündar için ölüm emri vardı... Çatlı'yı Ergenekon öldürdü..." Susurluk çetesi mahkumu eski özel timci Ayhan Çarkın da konuştu. "Susurluk, Ergenekon'u aydınlatan bir lambadır" diyen Çarkın'ın açıklamaları insanın kanını donduruyor...

Susurluk mahkumu Ayhan Çarkın suskunluğunu bozdu... Susurluk kazasının Ergenekon'u aydınlatan bir lamba olduğunu öne sürdü.

Çarkın, Abdullah Çatlı'nın da Ergenekon örgütü tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Çarkın ayrıca Uğur Dündar için de 'ölüm emri' verildiğini, ancak Abdullah Çatlı'nın bu ölüm emrine karşı çıktığını açıkladı.

İşte Çarkın'ın açıklamalarından satır başları;

SİYASETÇİDEN ÖLÜM EMRİ

Ayhan Çarkın'ın ilk itirafı Dündar suikasti oldu. Çarkın, "Uğur Dündar için ölüm emri verildi. Ama Abdullah Çatlı, 'Uğur Dündar vatanını sever' diyerek bu suikaste karşı çıktı. Yani Dündar'ı Allah korudu. Suikast emrini veren de bir siyasetçiydi" dedi.

Hiçbir siyasetçiyle kişisel bir hesabım olmadı diyen Dündar, "Benim için ölüm emri veren siyasetçiyi ben affettim bile" dedi.

ÇATLI'NIN SONUNU ERGENEKON MU HAZIRLADI? 

Özel harekat polisi Oğuz Yorulmaz'ın annesi de oğlunun devlet tarafından kullanıldığını itiraf ederek şunları dile getirmişti, "Devlet tüm faili meçhul cinayetleri oğlum ve arkadaşlarına işletti. Ergenekon’da sadece paşalar değil siyasetçilerde var. Ben evladımı devlete memur verdim, çeteci vermedim. Ortalama 93-94 kişiyi öldürmüşler."

'Çatlı'nın sonunu Ergenekon mu hazırladı?' sorusuna, Çarkın, "Evet... Çatlı'nın mert bir insan olduğunu anladılar ve onu öldürdüler." diyerek yanıt verdi.

Ayhan Çarkın, büyük bir açık yüreklilikle kullanıldığını da itiraf etti. "Kullanıldığımızı, kazanın olduğu sırada farkettik ama hep sustuk" dedi.

MESLEKTAŞLARA GÖZÜNÜZÜ AÇIN UYARISI

Çarkın meslektaşlarına da bir uyarı da bulundu, "Gözlerini açsınlar ve sivil unsurların dik duruşunu izlesinler. Türk Cumhuriyeti'ni savunacak zihniyetin karşılarında durduklarına inansınlar. Başkalarının sözlerine alet olmasınlar"

TERÖRLE MÜCADELEDE 1000 KİŞİ ÖLDÜRMÜŞÜMDÜR

Oğuz Yorulmaz'ın annesinin söyledikleriyle birebir örtüşen sözler dile getiren Ayhan Çarkın, "Terörle mücadele sırasında 1000 kişi öldürmüş olabilirim" dedi.

internethaber



Bu haber 2,485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,858 µs