-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Kurtulmuş Erdoğan'a rakip olur mu? -Video

20 Ekim 2008 11:57 tsi
Kurtulmuş Erdoğan'a rakip olur mu? -Video Ahmet Hakan, Saadet Partisi Genel Başkanlığı için tek aday olduğu açıklanan Numan Kurtulmuş'un Erdoğan rakip olamayacığını söyledi. Peki ama neden?

Ahmet Hakan, Saadet Partisi Genel Başkanlığı için tek aday olduğu açıklanan Numan Kurtulmuş'u deeğrlendirdi ve hiç de olumlu bir tablo çizmedi. 

Hamet Hakan Coşkun Saadet Partisi Genel Başkanlığı için adı resmen açıklanan Numan Kurtulmuş'un Tayyip Erdoğan'a rakip olamayacağını ileri sürdü. NTV'de Yazı İşleri Programı'nda Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas'ın konuğu olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan,  "Bu Saadet Partisi'nden birşey olmaz. Numan Kurtulmuş'tan da." dedi.

26 Ekim'de yapıalcak genel kongre için Saadet Partisi istişare kurulu tarafından genel başkanlığa aday gösterilen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u değerlendiren Ahmet Hakan Saadet Partisi cephesini kızdıracak açıklamalar yaptı. 

Saadet Partisi'nin 1972'lerdeki Milli Nizam ve Milli Selamet Partisi söylemlerine gerilemiş olduğunu söyleyen Ahmet Hakan,  Saadet Partisi'nin bugünün insanına hiç bir şey söylemediğini ifade etti.

Numan Kurtulmuş'un bu zamana kadar hiçbir yerde risk almadığını, bu yüzden de başarısız olacağını ileri süren Ahmet Hakan, Kurtulmuş'un, Başbakan Erdoğan'a rakip olamayacağını belirtti.

"ERBAKAN'A İTİRAZ EDEMEDİ"

"Numan Kurtulmuş bu zamana kadar, önüne gelen risk alabileceği yerde risk almamış. Akmaz kokmaz, herhangi birşeye karışmayan, sıfır riskle hareket etti. Tayyip Erdoğan hareketine geçmedi. Onu riskli buldu. Sonra o hareket başarılı oldu. Çağırdılar. Bu sefer de başarlı oldu da gidiyor demesinler diye gitmedi." diyen Hamet Hakan, Numan Kurtulmuş'un parti duvara yaslandığı zaman Erbakan'a itiraz edemediğini bu yüzden de risk almayan, elini masaya vuramayan bir liderin Erdoğan'a rakip olamayacağını sözlerine ekledi.

(Haber 7)

 

 



Bu haber 2,429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,733 µs