En Sıcak Konular

Emniyet Müdürü'nden Bakan'a: 'Ardahan'ı Küba'ya çevireceğim!'

18 Ekim 2008 19:25 tsi
Ardahan Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, Ardahan'a gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'na eski bir milli boksör olarak kentte ciddi sporcular yetiştireceği sözü verdi. Sonunur, "Sayın Bakanım boksta Ardahan'ı Küba'ya çevireceğim." ded

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Ardahan'a gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Ardahan'da Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi'ne katıldı.

Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Başesgioğlu, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Milletin birlik ve beraberliğinin bozulmadığı sürece ne topla, ne tüfekle ne de başka bir şeyle Türkiye'nin dünyadaki yarıştan geri kalmayacağına dikkat çeken Bakan Başesgioğlu, "Onun için çeşitli suni gündem maddeleri yaparak bizim birlik ve beraberliğimizi bozmaya, kaos çıkarmaya, kargaşa yaratmaya çalışıyorlar. Ama bu hain emellerine asla kavuşamayacaklardır. Bizim birlik ve beraberliğimizi bugüne kadar kimse bozmadı. Bundan sonra da kimse bozamayacak." diye konuştu. Bakan Başesgioğlu, bu konuda küçük hesaplar yapanların heveslerinin kursağında kalacağını vurguladı.

Bu arada bakanı kente gelişi sırasında karşılayan ve eski milli boksör olan Ardahan Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, Başeskioğlu'na ilginç bir söz verdi. Ardahan'ı Küba'ya çevireceğini belirten Emniyet Müdürü, Ardahanlı sporcuları, Şubat ayında gerçekleşecek olan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'na yoğun bir tempo ile hazırlandıklarını söyledi. Emniyet Müdürü Sonunur, "Sayın Bakan'ım yetiştireceğim boksör sporcularla Ardahan'ı Küba'ya çevireceğim. İnşallah Ardahanlı sporcular, dünyanın dört bir yanında Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaktır." diye konuştu.

Sonunur'a başarılar dileyen Bakan Başeskioğlu ise dileklerin gerçekleşmesi temennisinde bulunarak destek vereceğini söyledi.

Öte yandan Çıldır Gölü'nü de ziyaret eden Bakan Başesgioğlu, burada balık yiyerek, İl Gençlik ve Spor Müdürü Metin Çimli'den Ardahan'daki spor faaliyetleri konusunda brifing aldı. Çimli, Ardahan'da gerçekleştirecekleri projeler ile ilgili Bakan Başeskioğlu'dan destek istedi.

Daha sonra Yalnızçam Kayak Tesislerini ziyaret eden Bakan Başesgioğlu, Göle ilçesine hareket etti. Bakan Başesgioğlu'na, AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Vali Selim Cebiroğlu, Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, ve AK Parti Bitlis Milletvekili eşlik etti.

cha



Bu haber 741 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,776 µs