En Sıcak Konular

Erdoğan'ı duygulandıran vasiyet

17 Ekim 2008 17:13 tsi
78 yaşındaki partili dede, Erdoğan'a "Türkiye güzel günler görecek. Göremezsem mezarıma gelin ve o günleri haber verin" dedi, ancak farklı bir söz aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Programını bitirenlere sertifikalarını verdi.

Erdoğan, AK Parti AR-GE Başkanlığı'nın Siyaset Akademisi çerçevesinde düzenlediği 'Yerel Yönetimler Programı'nın sertifika verme törenine katıldı. 

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törende, yerel seçimlere yönelik teorik ve pratik dersler verilen akademide birinci olan 36 kursiyere Erdoğan tarafından sertifikaları ve altın kaplama kalem verildi.

Sertifikasını alan kursiyerler arasında yer alan ve doğum yapmasına 10 gün kala ödülünü almak için Ankara'ya gelen Türkiye üçüncüsü ve Zonguldak birincisi Pınar Deniz ilgi odağı oldu.

Siyaset Akademisi'nin ''en genç kursiyeri'' diye anons edilen 78 yaşındaki Timurlenk Bozkurt da törende ilgi çeken isimler arasındaydı. Bastonuyla kürsüye gelen Vanlı kursiyer Timurlenk Bozkurt, duygusal bir konuşma yaparak, şiir okudu.

Bozkurt, Başbakan Erdoğan'a seslenerek, ''Türkiye güzel günlere, gerçek demokrasiye kavuşacak, milletimiz huzur ve refaha kavuşacak. Ben buna inanıyorum. 78 yaşına geldim. O güzel günleri sizlerle beraber görmeyi arzu ederdim ama görmeyebilirim. Türkiye elbette görecek. Sizden istirham ediyorum Sayın Başbakanım. Ben bu güzel günleri görmeden ölürsem mezarıma gelin ve bu güzel günleri bana haber verin. Ne olur yalvarıyorum'' diye konuştu.


Bozkurt'un konuşmasını dinleyen Başbakan Erdoğan ise AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı'nın başlattığı bir çalışma doğrultusunda tüm şehirlerde 100 yaşın üzerindeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini hatırlatarak, ''İnşallah seni de bulunduğun şehirde ziyaret ederiz. Allah uzun ömürler versin'' dedi.

 

AA



Bu haber 666 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,885 µs