FLAŞ açıklama | " /> FLAŞ açıklama | "/>

En Sıcak Konular

Genelkurmay'dan FLAŞ açıklama

17 Ekim 2008 11:48 tsi
Genelkurmay'dan FLAŞ açıklama Taraf Gazetesi'nin Aktütün ile ilgili haberlerine ilişlkin Genelkurmay'dan açıklama geldi. Açıklamada Taraf'ın yayınladığı görüntülerin sahte olduğu belirtilirken, Şırnak'taki operasyonda 30'dan fazla teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta 30'dan fazla teröristin öldürüldüğünü ve Taraf gazetesinin yayınladığı Aktütün görüntülerinin sahte olduğunu açıkladı.     

AKTÜTÜN GÖRÜNTÜLERİ SAHTE

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı haftalık bilgilendirme toplantısında Taraf Gazetesi'nde yayınlanan fotoğrafların Aktütün bölgesine ait olmadığı belirtildi. Toplantının başında gazetecilere fotoğraflar gösterildi ancak yayın yasağı hatırlatıldı.
İkinci Ordu Komutanı'nın halen bölgede incelemelere devam ettiği de açıklandı.
Genelkurmay Başkanlığı, 14 Ekimde bir gazetede yayımlanan Aktütün Jandarma Karakolu Bayraktepe Mevkisine yapılan saldırı sonrasındaki operasyonlara ilişkin görüntülerin operasyonlara ait olmadığını, saldırı sonrasında tespit edilen hedeflerin Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F16'lar tarafından tam isabetle vurulduğunu bildirdi.  Başta Taraf Gazetesi olmak üzere medyada yer alan saldırı sonrasındaki operasyon görüntülerin yayınlanan Bayraktepe'e ait olmadığı açıklandı. O görüntülerin Kandil ve Çeri tepesine ait olduğu belirtiliyor.

30'DAN FAZLA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cudi Dağı'nın doğusunda Besta bölgesinde 14 Ekim 2008 günü sızma girişiminde bulunan iki ayrı terörist gruba düzenlenen operasyonun ardından elde edilen dinleme dokümanından, teröristlerin 30'un üzerinde zayiat verdiklerinin ve zayiatların bir bölümünü bölgeye gömdüklerinin, bir bölümünü ise yanlarında götürdüklerinin, hatta yaralı bir teröristin infaz edildiğinin anlaşıldığını bildirdi; herhangi bir istihbarat zafiyeti olmadığını belirtti.

AYRINTILAR GELECEK

 

 



Bu haber 1,102 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,541 µs