En Sıcak Konular

Nuran Yıldız'dan cevap geldi

17 Ekim 2008 10:09 tsi
Nuran Yıldız'dan cevap geldi Başbuğ'a verdiği tavsiyelerle medya ilişkileri dahil pekçok alanda Genelkurmay'da değişiklikler yaptıran Nuran Yıldız, bugün kendi hakkında yazılanlara köşesinden cevap verdi...

Aynı zamanda Habertürk yazarı da olan Nuran Yıldız, Org. Başbuğ'la son derece iyi ilişkilere sahip. Nuran Hanım, Org. Başbuğ'un kişisel iletişim danışmanı gibi çalışıyor. Yıldız, dünkü yazısında Org. Başbuğ'un bağırarak yaptığı konuşmayı, doğru, haklı ve yerinde bulmuştu.

Başbuğ'a verdiği tavsiyelerle medya ilişkileri dahil pekçok alanda Genelkurmay'da değişiklikler yaptıran Nuran Yıldız'ın bu yazısı, "bağır" tavsiyesini veren ve Başbuğ'u bildiğimiz üslubunun dışına çıkartan kişinin o mu olduğu sorusunu aklımıza getirmişti. Bu yönde yaptığımız habere Nuran Yıldız Habertürk'teki köşesinden cevap verdi.

İşte Nuran Yıldız'ın köşesinden verdiği o cevap ve ardından bizim sorularımız:

AKLIMDA KALAN

“O kadar etkili miyim gerçekten?” sorusu: Bu köşede 135 yazı yazmışım. 135 yazının neredeyse 35’inde iletişimde susmanın öneminden söz etmişim. Konferanslarımda, derslerimde de öyle. Ve bu ülkede sözün önemli olması nedeniyle dikkatli kullanılmasını önermişim hep. Susmanın konuşmaktan daha büyük bir maharet olduğunu bıkmadan, usanmadan anlatmışım. Dolayısıyla herhangi birine “bağırmayı” yöntem olarak tavsiye edebileceğimi düşünenler olması ilginç. Hem bu köşe ve bu köşenin yazarı tavsiyeleri dinlenecek kadar etkili mi gerçekten?

İŞTE YENİ SORULARIMIZ

1 - Org. Başbuğ'la yakın ilişkisi ve kişisel iletişim danışmanlığı kadar yakın olduğu bilinen Nuran Yıldız, Paşa'ya "bağırarak konuşma" tavsiyesinde bulunmadıysa neden dünkü yazısında Paşa'nın bağırmasını doğru bulup destek verdi?

2 - Bağırmayı bir yöntem olarak tavsiye etmeyeceğini bugün söyleyen Nuran Yıldız, dün neden gelinen noktayla bağırma arasında doğru, haklı, yerinde bir bağlantı kurdu?

3 - Eğer Nuran Yıldız "bağırma" tavsiyesinde bulunmadıysa, bu üslubu Paşa ya kendi seçmiş olmalı ya da okuduğu metin hazırlanırken başka birine danışmış olmalı. Paşa kendi seçtiyse ne kadar doğru, başkası tavsiyede bulunduysa, Nuran Hanım by-pass mı edildi?

4 - Ve son olarak Org. Başbuğ'la teşrik-i mesaisi bilinmesine rağmen Nuran Yıldız neden kamuoyuna böyle birşey yokmuş izlenimi vermek için her seferinde çabalıyor? İşlerin sarpa sardığını mı düşünüyor, tavsiyelerinin sonuçları yanlışlar doğurursa sorumluluktan kurtulma hesabı mı var bunun altında?

İlgili haber;

Başbuğ'a 'bağır' diyen kadın kim?

 aktif haber



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,256 µs