En Sıcak Konular

Angelina Jolie davetinde pürüz çıktı

14 Ekim 2008 23:07 tsi
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Kadın Kolları'nın ünlü sanatçı Angelina Jolie'yi 'İşte Kadın Kongresi'ne davetinde pürüz çıktı.

Jolie'nin, programa katılmak için ABD'deki bir yardım kuruluşuna bağışta bulunulması isteği, AK Parti tarafından kabul edilmedi.

Meclis'te basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şahin, AK Parti'nin 27-28 Kasım'da düzenleyeceği "İşte Kadın Kurultayı"na, alanlarında tanınmış çok sayıda kişiye davetiye gönderdiklerini söyledi. Şahin, davetliler arasında sinema dünyasının en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Angelina Jolie'nin de olduğunu doğruladı. Angelina Jolie'nin davete katılmak için ABD'deki bir vakfa bağış yapılmasını şart kostuğuna işaret eden Şahin, siyasi parti olarak bağış yapmalarının mümkün olmadığını ifade etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin tarafından düzenlenen İşte Kadın Kongresi'nde açılış konuşmasını Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Başbakan Tayyip Erdoğan yapacak. Davetliler arasında, Alcatel-Lucent Yönetim Kurulu Başkanı Patricia Russo, Yüksek Adalet Divanı'nın tek kadın üyesi Ruth Bader Ginsburg, Procter & Gamble Yönetim Kurulu Başkanı Susan E. Arnold, Avon Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Jung, MTV Başkanı Judy McGrath, Sony Başkan Yardımcısı Amy Pascal, Hewlett-Packard Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ann Livermore, New York Times Yönetim Kurulu Başkanı Janet L. Robinson, CBS Ana Haber Bülteni sunucusu Katie Couric, CNN Uluslararası Baş Muhabiri Christiane Amanpour, Nestle Yönetim Kurulu üyesi Naina Lal Kidwai, Jumbo Group Yönetim Kurulu Başkanı Vidya Chhabria, Pepsi ve Microsoft Yönetim Kurulu üyesi Dina Dublon yer alıyor.

cihan



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,126 µs