'evet mi? ' dedi | " /> 'evet mi? ' dedi | "/>

En Sıcak Konular

Fatih Terim G.Saray'a 'evet mi? ' dedi

14 Ekim 2008 16:19 tsi
Fatih Terim G.Saray'a 'evet mi? ' dedi Şimdi sorun Michel Skibbe. Kimine göre, 'gönderilecek', kimilerine göre ise Alman hoca istifa edip gidecek... Terim olayını Polat'ın şu sözleri de kanıtlıyor: G.Saray'da kredisi biten Florya'nın 6 kapısının birinden çıkar.

Önce Beşiktaş. Teknik direktör sorununu çözdü. Tepkilere rağmen Ertuğrul Sağlam'ın sağlam olmayan yollardan istifasını kabul etti, arkasından da Mustafa Denizli'yi lig sonuna kadar, göreve getirdi. Aslına bakarsanız, Denizli adına yakıştıramadığım bir süreyi kabul ederek teknik direktör olmasına benim söyleyecek bir tek lafım kalıyordu. Ne Denizli'nin, ne de kim olursa olsun başkalarının Mustafa Denizli ismine çizik atamayacağı idi. Neyse, ben Fenerbahçe'de dede Aragones'e tek gidişli İspanya bileti kesilmesini beklerken, Galatasaray'da patladı kokusu birkaç gündür yayılan Fatih Terim haberi noktalanmıştı. Skibbe karşısında hayal kırıklığına uğrayan Adnan Polat, kafasına koyduğu Fatih Terim'le bir araya gelip ona teklifini yaptı. Fatih Terim ise tereddüt etmeden "EVET" dedi.

Sorun kalmasın
Polat ve Terim'in karşılıklı konuşmasında iki tarafın anlaştığı en önemli konu ihtilafların baştan çözülmesi idi. Terim'in haklı olarak üzüldüğü tek konu maaşına karşı tepki gösterilmesi idi. Bence hayatında eşofman giymemiş, top oynamamış milletvekillerinin haksız bir şekilde Terim'i dillerine dolaması yanlış ve hatalı idi. Hatta Terim'in arkadaşlarına zaman, zaman söylediği "Herkes benim aldığım maaşa göz dikiyor. Ben nereye gitsem bu paradan daha fazlısını alırım" lafı gerçeğin ta kendisi idi.

Altı kapıdan biri
Terim'in "Evet " demesinden sonra ortada 'Skibbe ne olacak' sorusu ağırlık kazandı. Ancak Adnan Polat'ın Kanaltürk'te yaptığı şu açıklama olayı anlatıyor: "Galatasaray'da herkesin bir kredisi vardır. Bu kredi bitince Florya'daki tesislerimizin altı kapısı var, birinden çıkar gider." Evet, meselenin çözümü de bu konuşmanın altında yatıyordu. Söylenenler ise başka yoldaydı... Kimi 'gönderilecek' derken kimi G.Saraylılar ise 'Skibbe istifa edecek' diyorlardı. Skibbe'nin söylediği son sözleri ise şöyle: Başkanla konuşup basın toplantısı yapacağım. Söylenen başka bir dedikodu ise Rijkaard'ın menejerinin 5 milyon euro istemesi ayrı bir şaşkınlık konuşması idi.

Şimdi ne olacak?
Başkan Adnan Polat ve Fatih Terim'in karşılıklı gönül koydukları göreve davetin fazla bir sorunu olmaması iki tarafı da memnun ediyordu. Ancak unutulan bir önemli konu da şuydu. Galatasaray'da gerek taraftarlar, gerekse üyeler arasında Fatih'i istemeyenler de vardı. Ama konuyu Polat çözecek güçteydi. Evet bu anlaşmanın konuşmaları sadece bunlar değildi. Elbette yeri, mekanı başka konuşmaları da vardı. Umarım yalanlamazlar biz de 'yazmayacağız' diye verdiğimiz tutarız.

sporpostası

İlgili haberler;

Adnan Polat, Aragones'i kızdıracak

Şen, Aragones gitsin, Rıdvan gelsin

 



Bu haber 352 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,353 µs