Ergenekon turizmi! | " /> Ergenekon turizmi! | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekon turizmi!

13 Ekim 2008 08:34 tsi
Ergenekon turizmi! Ergenekon davasının Silivri Cezaevi’nde görülecek olması, ilçedeki hareketliliği artırdı. 20 Ekim’de görülmeye başlanacak dava için oteller de ilginç reklam kampanyalarına başladı.

 
Otellerin yeni müşteri kitlesi, dava için ilçeye gelecek olan gazeteci, hukukçu ve gözlemciler. Hizmet anlayışı da bu yeni hedef kitleye göre şekillendi. Silivri Cezaevi’ne 2.5 kilometre mesafeyle en yakın otellerden biri olan Trakya Grand Hotel de Ergenekon turizmine hızlı giriş yapanlardan. Otelin dava için hazırladığı ‘hizmet paketinde’ basın mensuplarına yönelik ‘çatıdan net çekim’ kolaylığı sunuluyor. Cezaevi manzaralı otelde kurulan basın odası gece-gündüz gazetecilerin hizmetinde olacak.

HAMAM, SAUNA ÜCRETSİZ

Dava süresince basın mensuplarına kesintisiz telefon ve internet hizmetleri sağlanacak. Silivri Cezaevi’ne belirli saatlerde ücretsiz servis turları düzenlenecek. Otelin müşterilerine sunduğu teklifler bununla sınırlı değil. Dava için gelen avukat ve gözlemciler hamam, sauna ve fitness centerden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Otelde basın mensuplarının hoşça vakit geçirmeleri için eğlence olanakları da düşünülmüş.

DİSKO BASINA İNDİRİMLİ

Gazeteciler otelin diskosuna inerlerse ekstra indirimden yararlanacak. Bütün bu hizmetler için basın mensupları çift kişilik odalara 90 YTL ödeyecek. Tek kişilik oda fiyatı ise 70 YTL olarak belirlendi. Trakya Grand Hotel Muhasebe- Mali İşler- Bilgi İşlem ve İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Köseoğlu, Ergenekon davası nedeniyle otellerinde sağladıkları kolaylıkların yanlış anlaşılmamasını isteyerek “Bu çalışma fırsatçılık değildir. Silivri Cezaevi’nin kent merkezinden uzak olması nedeniyle bu uygulamaya karar verdik” diye konuştu. İndirim imkânı da sundukların belirten Köseoğlu “Basın kartıyla gelen basın mensupları, baro kartı taşıyan hukuk görevlileri ve davayı incelemeye gelen gözlemci veya uzmanlar firma indirimine sahip olacaklar” dedi.

Ev sahipleri isteksiz köfteciler hazır kıta

ERGENEKON davası nedeniyle gözlerin çevrildiği Silivri hareketli günler yaşıyor. Kalabalık kadroyla çalışan canlı yayın ekipleri için otellerde yerler ayırtıldı. İlçede 400-600 YTL arasındaki kiralık dairelere de yoğun rağbet var. Ancak ev sahipleri duruşma nedeniyle ev kiralamak isteyenlere soğuk bakıyor, kısa süreliğine evini vermek istemiyor. İlçedeki seyyar satıcılar ise dava gününü iple çekiyor.

20 Ekim’de başlayacak olan duruşmada Veli Küçük, Doğu Perinçek, İlhan Selçuk, Muzaffer Tekin ve Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 86 sanık ilk kez hakim karşısına çıkacak.

akşam



Bu haber 300 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,902 µs