En Sıcak Konular

Yeni haftada hava durumu (HARİTALI)

12 Ekim 2008 19:18 tsi
Türkiye’de rüzgarın kuvvetlenerek, kuzeyden daha soğuk hava getirmesi sıcaklığı 3 ila 5 derece düşürdü. Yağışlar öğleden sonra ülkeyi terk edecek.

Türkiye’de rüzgarın kuvvetlenerek, kuzeyden daha soğuk hava getirmesi sıcaklığı 3 ila 5 derece düşürdü. Yağışlar öğleden sonra ülkeyi terk edecek. Azalan sıcaklıklar ise yarından itibaren artacak.

İstanbul’da poyraz çok sert ve serin esiyor. öğleden sonra daha açık bir hava olacak. Rüzgar yeni haftada hafilerken, sıcaklık da yarından itibaren artacak. Ankara’da sıcaklık bugün de düşük. İzmir’de kuzeyden sert ve serin esen rüzgar bu akşam hafifleyecek. Adana parçalı bulutlu, Salı günü kuvvetli yağmur olasılığı var. Bugün İstanbul 19, Ankara 16, İzmir 23, Bursa 20, Adana 29 derece.

 Bugünlerde Marmara Bölgesi’nin güneyinde hava daha açık, kuzeyindeki kentlerde ise hava bulutlanıp, yağmurlar bırakabiliyor. Bu sabah İstanbul, Kocaeli çevresinde hafif yağmurlar olsa da öğleden sonra yağış Marmara’yı terk edecek. Poyraz bugün de çok sert esiyor. Yarın hem sıcaklık artacak, hem de rüzgar hafifleyecek. Edirne ve Kocaeli 20 derece.
 
 İç Anadolu’nun batısında sertleşen rüzgar, sıcaklığı 15-16 dereceye kadar düşürdü. Sabah bazı ilçelerde yağmur olsa da öğleden sonra daha açık geçecek. Azalan sıcaklık yarın yaklaşık 4 derece birden artacak. Bugün Eskişehir 16, Kayseri 17, Sivas 15 derece.

 ege’de kuvvetlenen kuzeyli rüzgar serin hava yaratıyor. ancak hava az bulutlu. kıyılarda kuvvetli esen rüzgarın hızı, çeşme-bodrum arasındaki açıklarda fırtınaya yakın. rüzgarlar bu akşam hafifleyecek ve yeni haftada zayıf esecek. bugün muğla 23, kütahya 17 derece

 Akdeniz Bölgesi’nde bulutlanma artıyor, bugün Antalya, Mersin çevresinde ve Girne’de kısa süreli yağmurlar olabilir. Yeni haftada da fazla açık bir hava beklenmiyor, Salı günü Akdeniz üzerinden bölgeye kuvvetli yağış gelme olasılığı yüksek. Bugün Antalya 29, Diyarbakır 26 derece.

 Doğu Anadolu’da sıcaklık değişmiyor. Bu üç gün önemli bir yağış yok, gece sıcaklık havanın da açık olması ile Erzurum ve Kars’ta 0’ın altına kadar düşüyor. Gündüz ise Malatya’da 22, Erzurum’da 16 derece.

 Batı Karadeniz’de poyraz çok sert ve soğuk esiyor. Hava kapalı. Trabzon, Rize ve Samsun çevresinde yağışlar öğleden sonra kesilecek. Y;eni haftanın sıcak geçmesi bekleniyor. Bugün Trabzon 17, Samsun ve Bolu 18 derece olacak.

13 Ekim Pazartesi

14 Ekim Salı

15 Ekim Çarşamba

16 Ekim Perşembe

17 Ekim Cuma

 



Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,262 µs