En Sıcak Konular

AKP'ye kadın ilçe başkanı

12 Ekim 2008 19:09 tsi
Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, AK Parti'nin 3. Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa Fatma Türker getirildi.

Kongreye AK Parti Kütahya milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy ve İsmail Hakkı Biçer ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Kadın Kolları Başkanı Meral Bozoğlu, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Kamil Saraçoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

150 delegenin oyunu alarak AK Parti Şaphane İlçe Başkanlığı görevine seçilen Fatma Türker, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bizler dinamik bir ekip ile AK Parti İlçe Başkanlığı'na aday olduk. Bizlerden beklenen arzuları boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Yerel seçimlerde de Şaphane'yi mutlaka kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AK Parti’nin Türkiye genelinde başlayan ve devam eden kongrelerle daha da güçlendiğini, ve güçlü kadrolarla yerel seçimlere hazırlandığını belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, “Yaz döneminde de boş durmadık. Çalışmalarımız devam etti. Bu çalışmalar içinde gördüğümüz bazı tablolar bizleri çok sevindirdi. Her gittimiz yerde büyük gelişmelerle karşılaştık. Türkiye, Kütahya ve Şaphane her geçen gün gelişiyor" diye konuştu. Kinay, kongreye Şaphaneliler'in yoğun ilgi göstermesinin kendisini çok sevindirdiğini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı da, "Her arkadaşımız partimizin güçlenerek çıkması için elinden geleni yapacağına inancım tamdır. Zira bilinmelidir ki ülkemizde ve dünyada AK kadrolara ümit bağlamış yüz milyonların umutlarının emeklerinin boşa çıkarmak bu tarihi vebal altında kalmak hiçbirimizin arzu etmediği duymak bile istemediği bir durumdur. Ve yine bizler biliriz ki tüm makamlar gelip geçicidir. Ancak geride kalan hizmetler ve bu aziz milletin sinesinde hoş bir seda bırakmak her şeyden daha değerlidir. İşte bu anlayışla partimizin hangi kademesinde olursak olalım, bugün halkımızın arasında dolaştığımızda bizler alnımız ak olarak gezebiliyoruz. AK Parti iktidarının ülkemize ve Kütahya’mıza ve tüm ilçelerimize kazandırdığı hizmetleri anlatmakla bitiremiyoruz.14 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Merkez İlçe Kongremizle, 3.olağan kongrelerimize start verdik. Genel kurullara, bugün de Şaphane ilçemizin kongresiyle devam ediyoruz. Kongrelerde aldığımız güç ve heyecanla yerel seçimlerde partimizin başarılarına bir yenisini daha ekleyeceğiz. Buna inancım tamdır" şeklinde konuştu.

iha



Bu haber 557 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,153 µs