En Sıcak Konular

CHP'nin Ankara adayı Karayalçın mı?

11 Ekim 2008 13:37 tsi
CHP'nin Ankara adayı Karayalçın mı? SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "CHP, Ankara'da Karayalçın'ı aday gösterecek" açıklamasına cevap verdi. İşte gerçek...

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ''CHP, Ankara'da Karayalçın'ı aday gösterecek, başka aday çıkaramaz'' şeklindeki sözlerine, ''CHP'den aday olmayacağım'' diye cevap verdi.
Parti merkezinde soruları cevaplandıran Karayalçın, ''CHP'den aday olmayacağım. Biz kendi değerlendirmemizi kendimiz yapacağız. Adaylığım, partimin yerel yönetim toplantısında belli olacak.'' dedi.

CHP ile adaylık konusunda temas olup olmadığı sorusu üzerine Karayalçın, ''CHP ile bu konularda görüşmelerde bulunmamız söz konusu değil. CHP ile görüşme yapılmadı. Küçük kurultayımızda solda birlik peşinde olmayacağımızı söylemiştik. Çünkü bu konularda başarılı olunamadı. Yani solda birlik çalışmaları destek görmedi, ancak bundan sonra böyle bir birliktelik adımı atılırsa içinde olmayı düşünebiliriz.'' diye konuştu.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun, Aktütün Karakolu'na yönelik terör saldırısı sırasında golf oynamasına ilişkin soru üzerine ise, ''Daha uygun ve doğru zamanlarda golf oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde daha doğru olur.'' ifadesini kullandı.

Karayalçın, basının sorularına verdiği cevabın ardından parti toplantısına geçti. Karayalçın'ın, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağını yarınki yerel yönetim toplantısında açıklaması bekleniyor.

 



Bu haber 365 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,439 µs