En Sıcak Konular

Bosna hocasından ilginç temenni!

10 Ekim 2008 22:07 tsi
Yarın Türkiye ile karşılaşacak olan Bosna-Hersek Teknik Direktörü Blazeviç'ten ilginç çıkış: Türkiye tam kadro olsaydı bizim için daha rahat olurdu.

Bosna-Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Miroslav Blazeviç, Türkiye ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, Türkiye'nin sakatlıklar nedeniyle eksik kadro ile oynayacak olmasanın kendisini üzdüğünü söyledi.

Türkiye ile yarın oynayacakları 2010 Dünya Kupası Avrupa Grubu Eleme maçının son çalışmasını yapacakları BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Hırvat teknik adam, ''Türkiye'nin eksik kadro ile çıkması benim için üzücü. Bence Türkiye Milli Takımı tam kadro çıksaydı benim için çok daha iyi olacaktı. Türkler zorlukları yenmeye, sıkıştıklarında zorlukları başarmayı her zaman başarıyorlar. Bunu Avrupa şampiyonasındaki oynadıkları maçlarda da gösterdiler. Türkiye'den çekiniyorum ve korkuyorum. Korkum şimdi daha da çoğaldı, genç ve kazanmak isteyen bir kadro ile oynayacağız. Türkiye her zaman güçlü ve iyi bir takım.'' dedi.

'Türkiye içerdeki maçlarda zorlanıyor, son olarak Belçika ile de berabere kaldı, Bosna Hersek'in bu maçtaki hedefi nedir? şeklindeki soruya Blazeviç, ''Türkiye eksik kadro ile oynayacak, önemli isimleri yok. Belçika maçında berabere kalmaları iyi değil. Bu bizim konumuz değil. Türkiye böyle maçlarda çok ciddi hazırlanıyor, maçın zor olacağını biliyor ve ona göre hazırlanıyorlar. Bu yüzden de bu maç çok zor geçecek.'' diye cevap verdi.

Bir basın mensubunun, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 'Bosna Hersek ve Belçika bu grubta sürpiz yapmak istiyor' bu görüşe katılır mısınız? şeklindeki sorusuna karşılık şunları söyledi: ''Grubun iki favori takımı İspanya ve Türkiye. Biri son Avrupa şampiyonu, diğeri ise Avrupa üçüncüsü. Favori olmaları da doğal. Fatih Terim'in tespiti doğru. Bosna Hersek olarak biz bir sürpriz yapabiliriz ve dünya kupasına gidebiliriz."

Bu arada Bosna Hersek Milli Takımı, yarın oynayacağı Türkiye maçının son çalışmasını BJK İnönü Stadı'nda yaptı ve maç saatini beklemek üzere kamp yaptığı otele çekildi.

cihan

 



Bu haber 536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,193 µs