En Sıcak Konular

Devler Terim için sırada!

10 Ekim 2008 15:33 tsi
Sadece Galatasaray değil, bir İngiliz bir de Alman devi Fatih Terim için hazır bekliyor...

Sadece G.Saray değil Tottenham ile Bayern Münih de onu istiyor!

İşte Milli Takım Teknik Direktörü’ne yurtdışından gelen 2 teklif

VATAN’DA yer alan “G.Saray, Fatih Terim’e transfer teklif etti” haberi dün Türk sporunun gündemine bomba gibi düştü.. Sabahın ilk saatlerinden itibaren bütün medya, yetkili ağızlardan hiç olmazsa bir cümle kapabilmek için uğraş verdi.. Milli Takım hocasını kritik Bosna Hersek-Estonya maçları öncesi ikna etmeye çalışan G.Saray, Skibbe’ye karşı zor duruma düşüp bir yalanlama geçti.. Buna karşın, kendisiyle ilgili haber ve yorumlara karşı ne kadar reaktif olduğu bilinen (Bknz: Osman Tanburacı örneği) Fatih Terim, VATAN’ı yalanlamadı ve muhabirimiz Tayfun Bayındır’la milli kampta sohbet etti.. Aynı şekilde Futbol Federasyonu da G.Saray’a inanmadı, VATAN’a inandı..

VATAN, bugün de Terim’le ilgili başka bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor.. Terim, ALS hastaları yararına Fiorentina ile Milan arasında düzenlenen yardım maçı için gittiği Floransa’da yeni transfer teklifleri de aldı.. Klinsmann’ı transfer etmesine rağmen, ligde umduğunu bulamayan 7. haftada 9 puanla 11. sırada bulunan Bayern Münih, Terim’in İtalyan menajeri Moreno Roggi’ye resmi teklifini iletti..

ELDE VAR 3 TEKLİF

AYNI şekilde Premier League’de 7 maçta 2 puanla son sırada bulunan ve menajeri Ramos’u değiştirmeyi düşünen Tottenham da Roggi’ye “Terim’e talibiz” başvurusunda bulundu.. 15 Ekim’deki Estonya maçından sonra Futbol Federasyonu ile masaya oturacak olan Fatih Terim’in G.Saray, Bayern Münih ve Tottenham’ın yaptığı teklifleri başkan Mahmut Özgener’e anlatacağı öğrenildi.

G.Saray’dan güldüren yalan

G.SARAY Kulübü, VATAN’ın haberi üzerine şu açıklamayı yaptı:

“BU haber gerçeği yansıtmamaktadır.. Takımımızın başında bir teknik adam bulunurken bu yönde başka bir isimle görüşme ve anlaşma gibi bir yol izlemek G.Saray etiği ve dünya görüşüyle uyuşmayan bir tutumdur. Sayın Terim ise Türk futbolunun önemli ve değerli isimlerinden biridir. Bu tip maksatlı haberlerle Galatasaray’la birlikte Fatih Terim adı da yıpratılmaya çalışılmaktadır.”

Bu ’yalan’ ve ‘maksatlı’ yalanlamaya, G.Saray’ın kendi yöneticilerinin bile kahkahalarla güldüğü öne sürülüyor..

ÖZGENER iki tarafa da kırgın

VATAN’ın haberine en çok bozulan isimlerden biri de Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener oldu.. Her fırsatta Terim’in arkasında bulunduğunu belirten ‘çiçeği burnunda’ başkan Özgener’in G.Saray’ın teklifi nedeniyle büyük hayâl kırıklığına uğradığı, bunu öğrenen G.Saray’ın ’şeklen’ bir yalanlama yayınladığı sızan haberler arasında..

Özgener, Swiss Otel’de Coca Cola ile yaptığı sponsorluk sözleşmesinin ardından “Terim’le ne zaman sözleşme imzalayacaksınız?” şeklindeki bir soruya “Çok kısa zamanda” yanıtını verdi..

“Hoca teklifler alıyor, bir sorun olur mu?” sorusu üzerine ise “Olmayacağını daha önce de söyledik.. Bizim Fatih Terim’le anlaşmamız resmiyete kalmış.. Sözlü olarak anlaştık, bir şey olmaz” dedi..

TERİM: ALS için yıldızlar gelecek

TRANSFER söylentilerinden bunalan Terim, dün VATAN’a “Benim gündemim farklı.. İtalya’da ALS hastaları için bir organizasyona katıldım.. Aynısını Türkiye’de de düzenleyeceğiz.. Baresi, Maldini, Roberto Baggio, Donadoni, Rijkaard, Van Basten, Gullit, Paolo Rossi ve Klinsmann gibi yıldızlardan Türkiye’ye gelecekleri konusunda söz aldım.. Ünlüler karması ile Rıdvan, Sergen, H.Şükür, H.Ünsal, Bülent, Oğuz ve Metin Tekin’den oluşan yerliler karması gösteri maçı yapacak.. Maçın geliri ALS’li hastalara bırakılacak” diye konuştu..

 
habertürk



Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,710 µs