En Sıcak Konular

Sağlam'ın istifası kabul edildi

7 Ekim 2008 16:15 tsi
Sağlam'ın istifası kabul edildi Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kabul edildiğini açıklayıp, hizmetleri için teşekkür etti.

Bir basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisine çifte standart yapanları yerden yere vurdu.

Sağlam'ın açıklamaları şöyleydi: 2007-2008 döneminde Yıldırım Demirören yönetimi tarafından göreve getirildim. Başarılarımızın yanında başarısızlıklarımız da oldu.

Bir taraftan rakiplerimizle mücadele ederken içeride de önümüze çıkarılan sorunlarla mücade etmek zorunda kaldık. Sezon başında çok alternatifli çok geniş bir kadro oluşturduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ile 14 puanla 3'üncü sıradayız. Metalist karşısında aldığımız 4-1'lik malubiyet ve UEFA kupasına veda etmemiz bizi derinden yaraladı.

Camidan ve taraftarlardan özür diliyorum. Bu ifadeleri takımının çıkacağı maç nedeniyle erteledik. Onursal Başkanım Süleyman Seba'ya çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişlerimde gidişlerim de olaylı oldu. ben hep Beşiktaşlı duruşumu korudum. geldiğim günden beri hep yıpratılmaya çalışıldım. Biz sevinirken üzüldüler, üzülürken sevindiler. Biz görev bilincimizi bildik ve mücadele ettik.

Bugün Beşiktaş'ta kalırsam şampiyonlara kesinlikle inanan biriydim. Ancak son günlerde yapılnaları asla hazmedemiyorum. Ben görevdeyken başka bir teknik adamla görüşülmesi kabul edilecek bir şey değildir. Benim yüzüme bu görüşme olmadı deseler de bu inadırıcı değildir.

Kendime olan saygım Beşiktaş'a olan sevgim ve Türk antrenörlerin saygınlığı için görevimden istifa ediyorum.

Dün ben görevdeylken çeşitli isimlerle temasta bulunanlar o görüşmelerini artık istedikleri gibi yapabilirler.

Vefayı da ahde vefayı da çok iyi bilirim. Beni Ertuğrul Sağlam yapan Beşiktaştır. istifa etmeyerek tazminat peşinde koşanlardan olmak bana yakışmaz. Beni tanıyanlar iyi bilirler.


 Yönetim kurulu adına siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "1 Haziran 2007 tarihinde kulübümüzde göreve başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün yapılan yönetim kurulumuzun toplantısına gelerek, görevinden istifa ettiğini ifade etmiş, yönetim kurulumuz da istifasını kabul etmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi.

(aa)



Bu haber 522 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,668 µs